FBas ارسال شده در 9 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 1393 سلام اگر ممکنه راجع به خرید اشتراک یک هفتهای برای دریافت استاندارد که 15000 تومن بیشتر توضیح بدید، من استاندارد IEC می خوام، ورژن های قدیمی رو دارم، جدیدترین ورژن هاش رو میخوام 30 تایی می شند، با این خرید می تونم این استانداردها رو درخواست کنم؟ برای 30 تا می تونم همزمان سه بار شارژ کنم؟ یا بصورت هفتگیه؟ ممنونم لینک به دیدگاه
Safir ارسال شده در 10 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 1393 سلام استاندارد IEC هنوز تکمیل نشده ولی به زودی تکمیل خواهد شد. این اشتراک فقط برای دانلود استاندارده. برای درخواست استاندارد باید عضو VIP بشین و در قسمت درخواست استاندارد، درخواست بدید. با عضویت VIP مقدار 500 امتیاز به شما داده میشه و برای هر درخواست استاندارد هم 50 امتیاز از شما کسر خواهد شد. لذا 10 استاندارد میتونین درخواست بدین (برای درخواست بیشتر میتونین امتیاز بخرین). راه دیگه خرید اکانتی هست که به این استاندارد دسترسی داره. واکنش ها : niktaz69، esbestan و sarina99 3 لینک به دیدگاه
FBas ارسال شده در 10 شهریور، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 1393 منظورتون از این که کامل نیست چیه؟ یعنی ممکنه که من اشتراک vip رو بخرم ولی نتونم اون استانداردهایی که نیاز دارم رو بگیرم؟ خرید اکانتی که به این استاندارد دسترسی داره، چطوریه؟ هزینه اش چقدره؟ لینک به دیدگاه
sarina99 ارسال شده در 10 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 1393 فک کنم منظور دکتر اینه که خرید این اشتراک بدرد شما نمیخوره چون این بخش هنوز کامل نیست که بخواهید استاندارتونو دانلود کنیداما چون دوستان دسترسی دارن شما باید توی بخش درخواست دانلود استاندارد در vip قرار بدید . تا براتون دانلود کنن واکنش ها : niktaz69 و Safir 2 لینک به دیدگاه
sarina99 ارسال شده در 10 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 1393 (ویرایش شده) دکتر درست متوجه شدم؟ ویرایش شده 10 شهریور، 1393 توسط sarina999 لینک به دیدگاه
Safir ارسال شده در 10 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 1393 همانطور که sarina999 گفتن، خرید اشتراک دانلود استاندارد، فعلا بدرد شما نمیخوره چون در قسمت IEC استانداردی برای دانلود نیست (فعلا فقط 5 تا هست). اما با خرید اشتراک VIP، (نه خرید اشتراک دانلود استاندارد) میتونین در قسمت درخواست استاندارد، درخواست دانلود بدین و دوستان دیگه به درخواست شما پاسخ خواهند داد. برای خرید اکانتی که به این استاندارد دسترسی داره، پیام خصوصی بدین تا راهنماییتون کنم. واکنش ها : sarina99، niktaz69 و esbestan 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری