سوال در مورد خرید اشتراک یک هفته‌ای برای دریافت استاندارد

FBas

ارسال های توصیه شده

سلام

اگر ممکنه راجع به خرید اشتراک یک هفته‌ای برای دریافت استاندارد که 15000 تومن بیشتر توضیح بدید، من استاندارد IEC می خوام، ورژن های قدیمی رو دارم، جدیدترین ورژن هاش رو می‌خوام 30 تایی می شند، با این خرید می تونم این استانداردها رو درخواست کنم؟ برای 30 تا می تونم همزمان سه بار شارژ کنم؟ یا بصورت هفتگیه؟

ممنونم

لینک به دیدگاه

سلام

استاندارد IEC هنوز تکمیل نشده‌ ولی به زودی تکمیل خواهد شد.

این اشتراک فقط برای دانلود استاندارده. برای درخواست استاندارد باید عضو VIP بشین و در قسمت درخواست استاندارد، درخواست بدید. با عضویت VIP مقدار 500 امتیاز به شما داده میشه و برای هر درخواست استاندارد هم 50 امتیاز از شما کسر خواهد شد. لذا 10 استاندارد می‌تونین درخواست بدین (برای درخواست بیشتر می‌تونین امتیاز بخرین).

راه دیگه خرید اکانتی هست که به این استاندارد دسترسی داره.

لینک به دیدگاه

منظورتون از این که کامل نیست چیه؟ یعنی ممکنه که من اشتراک vip رو بخرم ولی نتونم اون استانداردهایی که نیاز دارم رو بگیرم؟ خرید اکانتی که به این استاندارد دسترسی داره، چطوریه؟ هزینه اش چقدره؟

لینک به دیدگاه

فک کنم منظور دکتر اینه که خرید این اشتراک بدرد شما نمیخوره چون این بخش هنوز کامل نیست که بخواهید استاندارتونو دانلود کنید
اما چون دوستان دسترسی دارن شما باید توی بخش درخواست دانلود استاندارد در vip  قرار بدید . تا براتون دانلود کنن

لینک به دیدگاه

همانطور که sarina999 گفتن، خرید اشتراک دانلود استاندارد، فعلا بدرد شما نمیخوره چون در قسمت IEC استانداردی برای دانلود نیست (فعلا فقط 5 تا هست).

اما با خرید اشتراک VIP، (نه خرید اشتراک دانلود استاندارد) می‌تونین در قسمت درخواست استاندارد، درخواست دانلود بدین و دوستان دیگه به درخواست شما پاسخ خواهند داد.

برای خرید اکانتی که به این استاندارد دسترسی داره، پیام خصوصی بدین تا راهنماییتون کنم.

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.