این ارسال پرطرفدار است. esbestan ارسال شده در 2 مهر، 1393 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 1393 من مردهامو این را فقطمن میدانم و توکه چای را تنها در استکان خودت میریزیخستهتر از آنم که بنشینمبه خیابان میرومبا دوستانم دست میدهمانگار هیچ اتفاقی نیفتاده است-گیرم کلید را در قفل در بچرخانیدلت باز نخواهد شد!میدانممن مردهامو این را فقط من میدانم و توکه دیگر روزنامه را با صدای بلند نمیخوانینمیخوانی واین سکوت مرا دیوانه کرده استآنقدر که گاهی دلم میخواهدمورچهای شومتا در گلوی نیلبکی خانه بسازمو باد نتها را به خانهام بیاوردیا مرا از سیاهی سنگفرش خیابان برداردبگذارد روی پیراهن سفید توکه میدانمباز هم مرا پرت میکنیلابهلای همین سطرهالابهلای همین روزهااین روزهادر خوابهایم تصویری استکه مرا میترساندتصویری از ریسمانی آویخته از سقفمردی آویخته از ریسمانپشت به منو این را فقط من میدانم و منکه میترسم برش گردانم "'گروس عبدالملکیان" واکنش ها : saeidehamedan، m.naderi، یوسف و 8 نفر دیگر 11 لینک به دیدگاه
sarina99 ارسال شده در 2 مهر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 1393 واکنش ها : esbestan، *Kid، chemist fm و 6 نفر دیگر 9 لینک به دیدگاه
*Kid ارسال شده در 2 مهر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 1393 من مردهامو این را فقطمن میدانم...... واکنش ها : sarina99، sarfraz3، یوسف و 6 نفر دیگر 9 لینک به دیدگاه
m.naderi ارسال شده در 2 مهر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 1393 این روزهادر خوابهایم تصویری است که مرا میترساند تصویری از ریسمانی آویخته از سقف مردی آویخته از ریسمان پشت به من و این را فقط من میدانم و من که میترسم برش گردانم @};- واکنش ها : sarina99، *Kid، elahe kh و 5 نفر دیگر 8 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 3 مهر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 1393 این روزهادر خوابهایم تصویری استکه مرا میترساند اینقدر اون عکس جمجمه گذاشتی خب معلومه میاد به خوابت واکنش ها : esbestan، chemist fm، sarina99 و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
sarina99 ارسال شده در 3 مهر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 1393 (ویرایش شده) داداش kid گف پست اسپم ندین بحثو منحرف نکنین شما جزء استثنا هایی؟!!! این روزهادر خوابهایم تصویری استکه مرا میترساند اینقدر اون عکس جمجمه گذاشتی خب معلومه میاد به خوابت ویرایش شده 3 مهر، 1393 توسط sarina999 واکنش ها : esbestan، koorooshkabir، sarfraz3 و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
گلی ارسال شده در 3 مهر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 1393 ﮐﺴﺎﻧﯽ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻨﺎﺳﻢمی گریندﺑﯽ ﺁﻧﮑﻪ ﭼﺸﻤﺎﻧﺸﺎﻥ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﻧﺪﻏﺼﻪ می خوﺭﻧﺪﺑﯽ ﺁﻧﮑﻪ ﺫﺭﻩ ﺍﯼ ﻏﻢ ﺩﺭ ﻧﮕﺎﻫﺸﺎﻥ ﻧﻤﺎﯾﺎﻥ ﺷﻮﺩﺧﻨﺪﻩ ﻫﺎﯼِ ﺑﻠﻨﺪِ ﺍﺯ ﺗﻪ ﺩﻝ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺍﻣﻮﺧﺘﻨﺪﻩ ﺍﻧﺪﺍﻣﺎ. . .ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﺷﺎﻥ ﻧﻤﯽ ﺁﯾﻨﺪﻓﻘﻂ …ﻓﻘﻂ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻣﺶ ِﮐﺴﯽ ﺑﻬﻢ ﻧﺨﻮﺭﺩ…. واکنش ها : b4Ran، esbestan، sarina99 و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
sarina99 ارسال شده در 5 مهر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 1393 ﮐﺴﺎﻧﯽ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻨﺎﺳﻢمی گریندﺑﯽ ﺁﻧﮑﻪ ﭼﺸﻤﺎﻧﺸﺎﻥ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﻧﺪﻏﺼﻪ می خوﺭﻧﺪﺑﯽ ﺁﻧﮑﻪ ﺫﺭﻩ ﺍﯼ ﻏﻢ ﺩﺭ ﻧﮕﺎﻫﺸﺎﻥ ﻧﻤﺎﯾﺎﻥ ﺷﻮﺩﺧﻨﺪﻩ ﻫﺎﯼِ ﺑﻠﻨﺪِ ﺍﺯ ﺗﻪ ﺩﻝ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺍﻣﻮﺧﺘﻨﺪﻩ ﺍﻧﺪﺍﻣﺎ. . .ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﺷﺎﻥ ﻧﻤﯽ ﺁﯾﻨﺪﻓﻘﻂ …ﻓﻘﻂ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻣﺶ ِﮐﺴﯽ ﺑﻬﻢ ﻧﺨﻮﺭﺩ…. واکنش ها : chemist fm 1 لینک به دیدگاه
haydariyan ارسال شده در 1 آبان، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 1393 ﻓﻘﻂ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻣﺶ ِﮐﺴﯽ ﺑﻬﻢ ﻧﺨﻮﺭﺩ…. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری