Unknown ارسال شده در 22 مهر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 1393 نامه ای به اربابم حسین....... ?? نــامــــه ای بـــه اربـــاب ?? ب :ریاست محترم بخشِ بی قراری های دل ، سایه ی سر ، حضرت اباعبدالله (روحی فـداک) از: کربلای دلم با سلام و صلوات خاصه و آرزوی سلامتیِ دردانه فرزند ِ موعودتان احتراماً پیرو دعوت قبلی تان به آن بهشت ِ بی مثال و آن منزلگاهِ سرگشتگی و به جهت جاماندن یک فقره دل روبروی ایوان طلای حرم تان ، و یک جفت چشم در حوالی حریم تان ، و یک هوا آشفتگي کنار بیرق و عَلَمِ تان و یک عمر تپش در کنار روضه هایتان ، ...درخواست آن دارم ک دیگر بار با عنایت خداوندم و خواست قلبِ مبارکتان ، منت بر سرم نهاده ، دعوت به آن وادی جنونمان کنید که نزدیک است جان دادنمان از این غم ِ فراقِ شب های زیارتی تان ... فرا رسد كه آرام گیرد سرگشتگی ها و بی قراری ها و تپش های قلبمان و همچنین جانی دوباره گیرد این دست ها از لمس 6گوشه تان ... خواهش و تمنا دارم دعوتنامه ام را مُهر کنید امیر قلبم ؛دل در هوای کربُ بلا دست و پا می زند... با تقدیم همه ی جان و روح و هستی ام آدرس گیرنده : شهر کربلا -. خیابان بین الحرمین - ورودی باب القبله - ضریح شش گوشه - حضرت ارباب واکنش ها : گلی، zomorod، salwa و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری