این ارسال پرطرفدار است. Unknown ارسال شده در 27 مهر، 1393 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 1393 تو که چشمان تو با هرکه به جز من بد نیست تو که در آخر هر جزر نگاهت مد نیست تو که دلخوش شده ای با عسل خاطره ها غم تو با غم دلتنگی من یک حد نیست! سایه ام طعنه به من می زند و می شنوم : - اثر از او که همه درد تو می فهمد نیست آن که با عشق به چشمان تو با غصه گریست این که هرشب به تب سرد تو می خندد نیست آن که با هر نفسش مایه ی آرام تو بود این که راه نفست را به تو می بندد نیست ماهی قرمز احساس دلم در خطر است دل تو معنی این فاجعه می فهمد ، نیست ؟ نیمه ی دیگر من با من از این حرف بزن که غم دوری و نادیدن تو ممتد نیست ! گاه گاهی همه ی هستی این قلب اسیر خبر از این دل پر غصه بگیری بد نیست رویا باقری واکنش ها : A-L-I، sarfraz3، saeidehamedan و 8 نفر دیگر 11 لینک به دیدگاه
haydariyan ارسال شده در 27 مهر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 1393 زیبا بود @};- واکنش ها : Unknown، *Kid، sarfraz3 و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
sarina99 ارسال شده در 27 مهر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 1393 واکنش ها : sarfraz3، *Kid، Unknown و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
sarfraz3 ارسال شده در 27 مهر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 1393 نیمه ی دیگر من با من از این حرف بزن که غم دوری و نادیدن تو ممتد نیست ! من دیگه حرفی ندارم ، داش رضا خودت بیا راضیم کن تا خراب نشه واکنش ها : Unknown، sarina99، chemist fm و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 27 مهر، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 1393 نیمه ی دیگر من با من از این حرف بزن که غم دوری و نادیدن تو ممتد نیست ! من دیگه حرفی ندارم ، داش رضا خودت بیا راضیم کن تا خراب نشه چیو؟خب مگه چشه؟ واکنش ها : *Kid، sarfraz3، sarina99 و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
chemist fm ارسال شده در 28 مهر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، 1393 واکنش ها : *Kid و Unknown 2 لینک به دیدگاه
venifera ارسال شده در 29 آذر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1393 تو که چشمان تو با هرکه به جز من بد نیست واکنش ها : *Kid 1 لینک به دیدگاه
mohad ارسال شده در 30 آذر، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 1393 واکنش ها : Unknown و *Kid 2 لینک به دیدگاه
گلی ارسال شده در 27 دی، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 1393 یک ﻓﺮﺻﺖ ﺭﺍاگر ﺑﮕﺬﺍﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﮕﺬﺭﺩ؛" ﺍﯾﻦ ﺯﻣﺎﻥ "ﻣﯿﺸﻮﺩ " ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ …."ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺑﺴﺎﻥ ﭼﺎﯼ ﯾﺦ ﮐﺮﺩﻩ ﯼ ﺭﻭﯼ ﻣﯿﺰﮐﻪ ﺑﺎ ﻋﺸﻖﺩﻡ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﯼ ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺭﻓﺘﻪ ،و ﺣﺎﻻ ﺑﺎ ﻫﯿﭻ ﻗﻨﺪ ﻭ ﺷﮑﻼﺗﯽﺑﻪ ﻣﺬﺍﻕ ﻫﯿﭻ ﻃﺒﻌﯽ ﺧﻮﺵ ﻧﻤﯽ ﺁﯾﺪ ..ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻧﻤﯿﺸﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ ،" ﻓﺮﺻﺖ "ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﮕﺬﺍﺭﯼ ﺑﮕﺬﺭﺩﻣﯿﺸﻮﺩ ﻣﺜﻞ ﺁﺏِ ﺗﻨﮓِ ﻣﺎﻫﯽﮐﻪ ﺑﻪ ﻭﻗﺘﺶ ﻋﻮﺽ ﻧﺸﻮﺩﺁﻧﻮﻗﺖ ﺩﯾﮕﺮ ﺁﻥ ﻣﺎﻫﯽ ﻫﻢ ، ﻣﺎﻫﯽ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ …ﻗﺪﺭ " ﻟﺤﻈﺎﺕ " ﺭﺍ ﺑﺪﺍﻧﻴﻢ.ﺯﻧﺪﮔﻲ _ﻣﻨﺘﻈﺮ _ ﻫﻴﭻﻛﺲ _ﻧﻤﻴﻤﺎﻧﺪ واکنش ها : salwa، b4Ran، *Kid و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده