این ارسال پرطرفدار است. *Kid ارسال شده در 4 آبان، 1393 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 1393 با سلام خدمت همه دوستای گلم. پس از مذاکرات فراوان و کنشها و واکنشهای بسیار، بر آن شدیم که این هفته با جناب آریوبرزن همراه شویم و ایشان بر روی صندلی نیمه داغ خود بنشانیم. باشد که همه دوستان که از ایشان خرده ای بر دل دارند 5 شنبه تلافی نمایند.. منتظرتان خواهیم بود. واکنش ها : esbestan، mohsencivileng، sarina99 و 7 نفر دیگر 10 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 4 آبان، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 1393 حتما داش مهدی رو هم ببینیم @};- واکنش ها : aranjuez، ashkan65، sarfraz3 و 5 نفر دیگر 8 لینک به دیدگاه
mohsencivileng ارسال شده در 4 آبان، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 1393 داش مهدی یا همون مهدیانوی خودمون مرموزترین مدیر گروه و سردترین(باشد که از گرمای صندلی داغ سرمای اخلاقش ذوب شود) واکنش ها : saeidehamedan، sarina99، *Kid و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
mahdiano ارسال شده در 4 آبان، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 1393 سلام تا حالا نفر آخر نظرسنجی روی صندلی ملایم ننشسته بود که اون هم قراره بشینه :-j واکنش ها : m.naderi، *Kid، sarina99 و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
m.naderi ارسال شده در 4 آبان، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 1393 خیلی هم عالی پیش به سوی 5 شنبه واکنش ها : saeidehamedan، esbestan، Unknown و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
mahdiano ارسال شده در 4 آبان، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 1393 (ویرایش شده) داش مهدی یا همون مهدیانوی خودمون مرموزترین مدیر گروه و سردترین (باشد که از گرمای صندلی داغ سرمای اخلاقش ذوب شود) به ملکه برفی گفتم پریز صندلی رو از برق بکشه بیرون ویرایش شده 5 آبان، 1393 توسط آریو برزن واکنش ها : esbestan، mohsencivileng، sarina99 و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
esbestan ارسال شده در 4 آبان، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 1393 اگه قسمت شد و خدمت رسیدم بنده هم به نوبه خودم با سوالاتم سعی می کنم یه قلقلکی بدم دوستمون "سردار" رو. شاید خنده اش رو هم ببینیم ! واکنش ها : saeidehamedan، m.naderi، sarina99 و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
saeidehamedan ارسال شده در 5 آبان، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 1393 به ملکه برقی گفتم پریز صندلی رو از برق بکشه بیرون آریو برزن کار از گفتن و رشوه دادن به بابا برقی گذشته متاسفانه... این صندلی توسط جنیان به خیلی از جاهها نقل مکان میکنه تا در معرض صاعقه های مختلف در مناطق هیمالیایی قرار بگیرد بعد به ژاپن و فیلیپین نقل مکان داده میشه تا در معرض سیل و طوفان های شدید قرار بگیرد سپس وارد لوس آنجلس خواهید شد بلکه زلزله ها نوازشی کرده باشند و در نهایت خواهیم داشت: واکنش ها : *Kid، Unknown، mohsencivileng و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
ashkan65 ارسال شده در 5 آبان، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 1393 واکنش ها : saeidehamedan، *Kid و mohsencivileng 3 لینک به دیدگاه
saeidehamedan ارسال شده در 5 آبان، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 1393 بخند اشکان جان بخند تا ... دوست عزیزم اِستارکید این ماجرای صندلی داغه اشکان جان به کجا کشید داداش؟؟؟ واکنش ها : *Kid، mohsencivileng، Unknown و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
*Kid ارسال شده در 5 آبان، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 1393 بخند اشکان جان بخند تا ... دوست عزیزم اِستارکید این ماجرای صندلی داغه اشکان جان به کجا کشید داداش؟؟؟ شما، اشکان، و چندتای دیگه که تو ذهنم هستید میرید برای نظر سنجی صندلی داغ هفته بعد... اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید غیر از اشکان بگید. مرسی. واکنش ها : ashkan65، saeidehamedan و Unknown 3 لینک به دیدگاه
ashkan65 ارسال شده در 5 آبان، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 1393 شما، اشکان، و چندتای دیگه که تو ذهنم هستید میرید برای نظر سنجی صندلی داغ هفته بعد... اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید غیر از اشکان بگید. مرسی. هفته بعد که سفیر باید بیاد اگه سفیر نیاد من که عمرا بیام. من یه بار سابقه شرکت تو نظر سنجی رو دارم. من نذاری هااا واکنش ها : Unknown، saeidehamedan و *Kid 3 لینک به دیدگاه
varesh ارسال شده در 5 آبان، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 1393 مگه قرار نبود اشکان رو صندلی داغ بشینه؟ واکنش ها : saeidehamedan، Unknown، ashkan65 و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
ashkan65 ارسال شده در 5 آبان، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 1393 مگه قرار نبود اشکان رو صندلی داغ بشینه؟ آره قرار بود... ولی با قدرتی که داشتم آرا رو وتو کردم. الان هم بهشون ارفاق شده و الا صندلی داغ رو کان لم یکن اعلام می کردم واکنش ها : *Kid، Unknown، varesh و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری