mariya ارسال شده در 17 فروردین، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 1394 (ویرایش شده) تافل لانگمن ( Longman Preparation Course for the TOEFL iBT ) منابع آزمون TOEFL»نام: لانگمن (Longman Preparation Course for the TOEFL Test)» زبان : انگلیسی» فرمت : PDF» حجم : ۱۰۹۱۶ k» توضیحات : این کتاب اولین و ابتدایی ترین کتاب برای امتحان تافل می باشد. از اینجا دانلود کنید یا لینک مستقیم فايل هاي صوتي كتاب لانگمن قرمز »نام: لانگمن (Longman Preparation Course for the TOEFL Test)» زبان : انگلیسی» فرمت : MP3 cassette 1 side 1 cassette 1 side 2 یا CD1 cassette 2 side 1cassette 2 side 2 یا CD 2 cassette3side1cassette3side2 یا CD 3 cassette4 side1 cassette4 side 2 یا CD 4 cassette5 side1cassette5 side2 یاCD 5 cassette6 side1cassette6 side2 یا CD 6 cassette7 side1cassette7 side2 یا CD 7 cassette8 side1cassette8 side2 یا CD 8 ویرایش شده 19 مرداد، 1394 توسط محسن. افزودن لینک مستقیم فایل ها واکنش ها : Unknown، esbestan، mohsencivileng و 5 نفر دیگر 8 لینک به دیدگاه
whisper sky ارسال شده در 17 فروردین، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 1394 واکنش ها : esbestan، Unknown، mariya و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
saeidehamedan ارسال شده در 17 فروردین، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 1394 ممنونم از لطف شما واکنش ها : mariya، whisper sky، esbestan و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
mohad ارسال شده در 17 فروردین، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 1394 واکنش ها : mariya، esbestan، mohsencivileng و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 26 فروردین، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، 1394 واکنش ها : mariya، whisper sky، mohsencivileng و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
mohsencivileng ارسال شده در 19 مرداد، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 1394 با تشکر از ماریای عزیز این فایلها در سایتهای دیگر پولی هستند واکنش ها : whisper sky، Unknown و mariya 3 لینک به دیدگاه
Bahar &gol ارسال شده در 17 بهمن، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 1394 سلام من هر کاری می کنم نمیتونم کتاب تافل لانگمن قرمز رو دانلود کنم تا ۶۰درصدهم جلو میره ولی متاسفانه قطع میشه لطفا من راهنمایی بفرمایید. لینک به دیدگاه
Bahar &gol ارسال شده در 17 بهمن، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 1394 سلام من هر کاری می کنم نمیتونم کتاب تافل لانگمن قرمز رو دانلود کنم تا ۶۰درصدهم جلو میره ولی متاسفانه قطع میشه لطفا من راهنمایی بفرمایید. لینک به دیدگاه
Butterfly ارسال شده در 26 اسفند، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 1394 با سلام و عرض تشکر خدمت ماریا خانم ببخشید لانگمن قرمز همان لانگمن IBT می باشد یا اینکه کتاب ها فرق می کند ، با عنوان لانگمن IBT دانلود می شود و رنگ کتاب بنفش می باشد ؟ لینک به دیدگاه
m_ahmadlou ارسال شده در 30 مهر، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 1395 سلاممیشه لطف کنید بگید که این فایل های صوتی که در 8 سی دی برای دانلود گذاشته شده است به چه ترتیب هستند؟من اصلا متن listening ها رو نمیتونم داخل کتاب پیدا کنمممنون میشم اگه راهنمایی کنید.با تشکر لینک به دیدگاه
khashayarseng ارسال شده در 11 آبان، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، 1395 سپاس از شما واقعا بدرد بخوره لینک به دیدگاه
ایرانی 21 ارسال شده در 12 آبان، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 1395 سلام. خیلی ممنون . عالی بود. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری