معجزه شکر گزاری

tmb_91

ارسال های توصیه شده

سلام عرض می کنم خدمت دوستان عزیز

قبل از هر حرفی تشکر میکنم از دوست عزیزمون بخاطر ایجاد این تاپیک

لازم دونستم نکته ای رو بیان کنم، اون هم اینکه مهمترین رکن در قانون جذب و قسمتی از این قانون تحت عنوان" معجزه شکرگزاری" باور و ایمان قلبی هست

ایمان به گفتن هر کلمه ای که به کار می بریم. ایمان به بیان هر جمله ای که بر زبان می اوریم و باور کردن اینکه آنجمله در همین لحظه به تحقق پیوسته است

تکرار، تکرا و تکرار جملات مثبت و پرانرژی کائنات رو به تکاپو وا میداره که خواسته هر فردی رو براورده کنه

بارها براتون ممکنه پیش اومده باشه که با افراد مثبت اندیش برخورد کنید، بدون اینکه بشناسیدشون. ولی فوق العاده از اون شخص انرژی گرفتید و بالعکسش.

این قدرت باور و ایمان اون شخص بوده که باعث شدم مثبت فکر کنه.

قبل از انجام تمارینی که دوست عزیزمون برامون قرار میدن، باور  و ایمان داشته باشید  به چیزی که فکر می کنید و بر زبان جاری می کنید.حتی لحظه ای تصور منفی باعث متضرر شدنتون میشه.

بسياري از سخنرانان موفق به خصوص در حوزه قانون جذب نظير ايسترهيکس نظريه جالبي دارند.

آنها ميگويند اگر انسان بتواند فقط 18 ثانيه روي چيزي که واقعا ميخواهد تمرکز کند يک زنگ بزرگ در کاينات به صدا در مي آيد که توجه کل هستي را به سمت اين شخص جلب ميکند.

اگر اين 18 ثانيه بتواند تا 68 ثانيه ادامه يابد ديگر کار تمام است و کل هستي به تکاپو مي افتد تا براي فکر متمرکز شده يک راه حل پيدا کند.

پس ایمان و باور دو رکن اصلی است و بعد تمرکز و تمرین.

پر حرفی بنده رو ببخشید. شاد، پرانرژی و عاقبت بخیر باشید @};-
لینک به دیدگاه

تقدیم به دوستان خوب، پر تلاش، با انرژی و مثبت اندیشم

http://s3.picofile.com/file/8193707642/VID_20150615_WA0104.mp4.html

شاد باشیدددددددددد @};-

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام بر همه دوستان خوبم، امیدوارم که همگی خوب باشید، ان شا از روز چهارشنبه دهم تیرماه دوره شکر گزاری رو شروع میکنیم @};-

لینک به دیدگاه

سلام بر همه دوستان عریزم همونطور که قول داده بودم امروز اولین روز از معجزه شکر گزاری رو با هم شروع میکنیم، امیدوارم همه مون لذت ببیریم..

قبل از اینکه تمریناتمون رو شروع کنیم، باید بگم که دوستای عزیزم شما باید یک دفتر داشته باشید که این تمرینات رو هر روز توش بنویسید، یا اینکه میتونید برای  خودتون توی یک فایل ورد بنویسید، این به خودتون بستگی داره هر طور که راحت ترید همون کار انجام بدید.. و اینکه شما هر روز ساعتی از روز یا شب هر وقت که راحتید رو به این کار اختصاص بدین....

تمرین روز اول

امروز اولین روز از معجزه شکر گزاری هست، دوستان شما باید از امروز تا روز آخر تمرین روز اول رو انجام بدین و بعدش هر روز یکسری تمرینات مخصوص اون روز بهش اضافه میشه،

اولین تمرین اینه که بیاید و نعمت هایی که خدا بهتون داده رو بشمرید و بعد دلیل شکر گزاریشم جلوش بنویسید...

مثلا :

واقعا خدارا بابت ..................................شکر میکنم چون ..............

من از بابت .......................خوشحال و شاکرم چون .........................

من واقعا برای .....................شکرگزارم چون ...........................

خدایا از صمیم قلب شکر گزارم برای ..........................چون............

بچه ها این تمرین رو هر روز باید انجام بدید و هر بار حد اقل 10 مورد به لیستتون اضافه کنید بعد از نوشتن هر مورد حس شکر گزاری رو عمیقا حس کنید در پایان هر جمله سه بار بنویسید

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

بعد لیستتون رو یک بار مرور کنید توی ذهنتون یا بلند بخونید ....

@};- @};- @};- @};- @};-:x

لینک به دیدگاه

این کلیپ هم درادامه صحبت های دوست خوبمون تقدیم به شما

http://s6.picofile.com/file/8197158050/video_2015_07_01_23_21_41.mov.html

شاد باشید @};-

لینک به دیدگاه

تمرین روز دوم

امروز علاوه بر تمرین دیروز که انجام دادین، میخوام آخر شب کل روزتون رو مرور کنین و بهترین اتفاقی که براتون افتاده رو انتخاب کنید و  بنویسید و جلوش سه تا شکر گزاری بنویسید،  این تمرین رو هم باید هر روز انجام بدین دوستای گلم، هر چی با حس خوبتر شکر گزاری کنید، بیشتر لذت میبرید... @};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

تمرین روز سوم

تمرین معجزه آسای امروز قدر دانی از افراد است

3 نفر از ازافراد نزدیکتون رو انتخاب کنید میتونه هر کسی باشه

خواهر یا برادرتون پدر یا مادر یا مادر بزرگتون... دوست صمیمی یا یکی از اقوام نزدیک ..

کسی که به هر  حال به شما خیلی نزدیک و شما اون رو سزاوار قدر دانی میدونید

خوب حالا باید یه عکس از اون آدم داشته باشید

حالا عکس رو  روبروت بذار و بعد 5 ویژگی  یا بیشتر اون آدم  که باعث شده تو ازش تشکر کنی رو بنویس

اگه براتون امکان داره یک روز عکسها همراهتون باشه یا جلو دیدتون و هر بار که دیدین اسم فرد رو بیارین و ازش تشکر کنی بهتره دلیل تشکرتون رو هم بگید

بچه ها یادتون باشه تمرینهای دو روز گدشته رو همچنان ادامه بدید @};- @};- @};-

ویرایش شده توسط rojin
لینک به دیدگاه

این کلیپ هم درادامه صحبت های دوست خوبمون تقدیم به شما

http://s6.picofile.com/file/8197158050/video_2015_07_01_23_21_41.mov.html

شاد باشید @};-

ممنون از شما دوست عزیز، واقعا لذت بردم @};-:)]] و اون سفره افطار که گذاشتین عالیست... *-:) *-:) *-:)

ویرایش شده توسط rojin
لینک به دیدگاه

تمرین روز چهارم

امروز نوبت اینه که به همه جزییات سلامتی تون فکر کنید

به اینکه میتونید نفس بکشید، راه برید، به گلبولهای سفید و قرمز بدنتون، به چشماتون، به سیستم عصبیتون و.... و خدا رو به خاطر داشتن تک تک این نعمتهای سلامتی شکر کنید..

مثلا میتونید بگید:

خدایا برای حس بینایی ام شکرت 

خدایا برای اینکه دست دارم شکرت

خدایا برای قدرت شگفت انگیز پاهام شکرت....

بچه ها تمرینات دو روز اول رو هر روز باید ادامه بدین ، یادتون نره.. @};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

تمرین روز پنجم

امروز نوبت میرسه به شکرگزاری برای پول..

دوستان عزیزم بشینید و با خودتون فکر کنید و برید به دوران بچگیتون،

به روزهایی که چیزهایی که میخواستید رو خانواده براتون فراهم میکردن بدون اینکه شما پولی بابتش بدین

و اونوقت کلی ذوق میکردین، بشینید با خودتون ببینید چه چیزهایی رو بدون پول دریافت کردید و خوشحال شدید،

اونها رو بشمرید و به خاطرشون خدا رو شکر کنید،

مرحله بعد اینه که یک اسکناس خارق العاده بردارید و روش بنویسید

"خدایا تو را بخاطر تمام پولهایی که در سرارسر زندگی ام دریافت کرده ام شکر میکنم "

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

امروز این اسکناس رو توی جیب یا کیف پولتون بذارید  و هر از چند گاهی اون رو نگاه کنید وعبارتی که نوشتید رو بخونید و شکر کنید

بعد از این این اسکناس خارق العاده رو همیشه همراهت نگه دار تا معجزه اش رو ببینی ..

@};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

تمرین روز ششم

دوستان عزیز امروز به خاطر شغلتون یا هر کار و مهارت و یا هنری که دارید بیاید و به خاطرش شکر گزاری کنید...

مثلا میتونید بگید

خدایا برای داشتن شغل شکرت

خدایا برای اینکه میتونم با انجام این کار در آمد داشته باشم شکرت

خدایا برای اینکه میتونم هر روزم رو با کارم هدفمند کنم شکرت

خدایا برای اینکه رابطه ام با همکارام خوبه شکرت

@};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

تمرین روز هفتم

دوستان یادتون میاد که چه زمان هایی شکر گزاری کردید، وقتی که اوضاع رو به راه بوده و همه چی خوبه؟ یا وقتی مشکلات میان سراغمون و پر از درد شدیم؟

توی هر وضعیتی هستید هرچند بد سعی کنید  مورد برای شکر گزاری پیدا کنید که بخاطر اوضا به ظاهر بد الان بدست آوردید ...

مثلا اگه  هنوز کاری پیدا نکرده ای 

خدارا شکر میکنم که در این مدت بیکاری تونستم مدت بیشتری کنار خانواده ام باشم

خدارا شکر میکنم در اوقات فراغت طولانی تری تونستم کتابهای بیشتری بخونم

خدارا شکر میکنم در این مدت تونستم تخصص خودم رو در رشته ام افزایش بدم

یادتون باشه قدرت شکر گزاری از هرگونه وضعیت منفی قدرتمند تره...

@};-  @};-  @};- 

لینک به دیدگاه

تمرین روز هشتم

یکی از اتفاقهایی که به بدیهیات زندگی همه ما تبدیل شده ... خوردن و آشامیدن هست

خوب حالا لحظه ای رو تصور کنید که خیلی گرسنه یا تشنه بودید به هر دلیل  بعد  از یه مدت دچار ضعف شدید

پس این اتفاق یه اتفاق ساده نیست یک موهبت بزرگ که به شما داده شده پس قبل از خوردن کمی مکث کنید

و به عبارت اعجاز آور خدایا شکرت رو به زبان بیارید ...یه لحظه فکر کنید که این غذا برای اینکه به دست شما برسه چه مراحلی رو طی کرده ...

تصورش را بکن اگر ساختار انرِژی غذاها و نوشیدنی ها با تمرکز بر شکر گزاری بابت آنها دگر گون شود

و آنها را پاکیزه کند آنچه مصرف میکنی جه تاثیری اساسی  و ماندگاری بر سلامت جسمانی ات دارد...

میتوانی این طور تصور کنی که با بکار بردن عبارت خدایا شکرت قبل از خوردن هر چیزی گردی از اعجاز روی آنچه میخوری میپاشی و این فوق العاده است ..

@};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

تمرین روز نهم

جذب کننده پول

تاحالا دقت کردین ... وقتی دستتون خالی باشه برای هزینه هایی که میکنید اصلا حال و هوای شکر گزاری ندارید ...

برای برخورداری از یک زندگی غنی شما باید درباره هر چیزی در زندگی ات که به نوعی با پول ارتباط  است خدارا شکر کنی ....

به منظور شاکر بودن بابت هزینه ها در نظر بگیر از کالاها یا خدماتی که هزینه برده چقدر به تو منفعت رسیده....

اگر بابت اجاره یا قسط خانه هزینه میکنی فکر کن که با صرف این هزینه تو یک سر پناه امن برای زندگی داری....

اگر جایی به نام بنگاه معاملات ملک نبود چه میشد ...آیا میتوانستی همه هزینه خانه را قبلا پس انداز کنی تا یکباره آن را پرداخت کنی ؟  اگرکسی نبود که خانه اش را به تو اجاره دهد آنوقت با ید در خیابان زندگی میکردی

وقتی میخواهی پول آب و برق و گاز را بپردازی فقط یک لحظه  زندگی بدون آنها را تصور کن و خدارا شکر کن که میتوانی برای استفاده از آنها پول پرداخت کنی ...

وقتی هزینه تلفن یا اینترنت را پرداخت میکنی یک لحظه زندگی بدون ارتباط با آدم ها را تصور کن و لبخند بزن و خدارا شکر کن که میتوانی هزینه این ارتباط را پرداخت کنی

حالا از این به بعد با لبخند شکر گزاری به قبض ها نگاه کن اقساط مختلف را با رضایت و لبخند پرداخت کن و کنار هر قبضی که دریافت میکنی بنویس خدایا بابت پول شکرت

در دلت شکر گزار باش که  پرداخت این قبض ها یعنی تو پول داری پس نگران نباش تا بیشتر به تو عرضه شود ...

@};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

تمرین روز دهم

همیشه گفته اند که چندین برابر آنچه صمیمانه به دیگران ابراز میداری به خودت بر میگردد 

بنابر این قدر دان بودن و تشکر از فردی دیگر بابت آنچه از او دریافت میکنی نه تنها ضروری بلکه برای بهبود زندگی ات اساسی است ...

تا حالا فکر کردین شما در طول روز چه خدماتی از دیگران دریافت میکنید که شاد هیچوقت بهش فکر نکردید و از اونها تشکر نکردید :

از ماموران شهرداری ...برای پاکیزه بودن محیط اطراف محل زندگیتون .

از ماموران اداره راهمایی و رانندگی ...برای نظمی که بین شهر برقرار می کنن.

شاگرد مغازه ای که ازش خرید میکنید

رهگذری که کمکتون میکنه جای پارک پیدا کنید

وخیلی آدمهای دیگه...

حالا وقتی تصمیم گرفتید که ازشون تشکر کنید علت سپاسگزاریتون رو هم بیان کنید ...

بهش نگاه کنید مستقیم توی چشماش و بهش بگید بابت لطفی که به شما کرده ازش سپاسگزارید

خوب البته نمیتونید از همه آدمها مستقیما تشکر کنید ...مثلا از رفتگران شهر ...اینطور مواقع 

به طور ذهنی تشکر کن مثلا بگو من واقعا سپاسگزار رفته گران هستم که صبح خیلی زود کار میکنند تا خیایبان تمیزباشد...من واقعا برای این خدما ت 24 ساعته متشکرم...

امروز یه لیست از 10 نفری تهیه کن که بابت کمک هایی که بهت کردن ازشون متشکری

و از این به بعد یادت باشه هر جای که میری گرد معجزه آسای شکر گزاری رو بابت خدماتی که دریافت میکنی در اطراف خودت پراکنده کنی ...

@};- @};- @};-

ویرایش شده توسط rojin
لینک به دیدگاه

تمرین روز یازدهم

صبح شگفت انگیز من 

راحت ترین راه برای پر کردن هر روز زندگی ات از معجزه این است که هر صبح آن را با شکر گزاری پر کنی

لحظه ای که بیدار میشوی خدارا برای روزی که داری شکر گزا ر باش.

بابت خواب خوبی که داشته ام  خدایا شکرت 

خدایا میتوانم حرکت کنم خدایا شکرت

دستشویی و حمام داریم خدایا شکرت

میتوانم شیر آب را باز کنم و به راحتی استفاده کنم خدایا شکرت

برای مسواک و خمیر دندانم خدایا شکرت 

من تعدادی لباس دارم که میتوانم از بین آنها لباس دلخواهم را انتخاب کنم خدایاشکرت 

خدایا زندگی بدون این کفش های راحت غیر قابل تصور است شکرت ....

@};- @};- @};-

ویرایش شده توسط rojin
لینک به دیدگاه

تمرین روز دوازدهم

افراد خارق العاده زندگی من

هر کدام از ما زمانی را تجربه کرده ایم که بیش از حد به کمک و راهنمایی و حمایت  نیاز داشته ایم و آن را از دیگران دریافت کرده ایم ...

و شاید بعد از مدتی آن ها را فراموش کرده باشیم

چه بسا آن شخص معلم مربی دایی عمه دوست یا هم کلاسی ما بوده است شاید هم یک پزشک پرستار یا...

کسی که روزی کار فعلی ات را به تو معرفی کرده است ..

کسی که تو را با شریک زندگی ات آشنا کرد..

کسی که در انتخاب رشته ات کمکت کرد..

کسی که وقتی خیلی غمگین بودی بهت امید داد ..

کسی که اصلا او را نمیشناختی آرام و بی صدا آمد کمکت کرد و رفت ...

دوست من خوب فکر کن،در مورد آدمهایی بی نظیری که بدون توقع کمکت کردند و تو آنچه اکنون هستی و داری  را مدیون آنها هستی..

برای هر کدام یک نامه کوچک بنویس و در آن شرایطی که داشته ای و آن شخص چطور به تو کمک کرده را بنویسیو از او تشکر کن ...

@};- @};- @};-

ویرایش شده توسط rojin
لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.