mahdiano ارسال شده در 29 شهریور، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 1394 سلام خدمت دوستان بزرگوار وقتی استاندارد های دین رو دانلود می کنیم پلاگین OPEN FILE رو برای باز شدن نیاز دارن . میخوام با استفاده از هر روشی الزاما بدون نصب پلاگین بازش کنم. یعنی DECRYPT بشه. اما عموما نرم افزارها روی این پلاگین حساسیت خاص دارند کسی راهی میشناسه? واکنش ها : maximus781 1 لینک به دیدگاه
0 Sherlock3010 ارسال شده در 29 شهریور، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 1394 با سلام. بنده چند مدته كه رو اين قضيه كار ميكنم. يكي از راههايي كه دوستان پيشنهاد دادن، استفاده از نرم افزار Calibre است. البته بايد پلاگينهاي حذف drm رو روش نصب كرد. ولي متاسفانه اين روش هم جواب نداد ( واسه من). يه روش ديگه هم استفاده از اسكريپتهايي هست كه با Python نوشته شده كه هنوز اين روش رو چك نكردم. اخرين كاري رو كه تونستم، نرم افزار Fileopen رو ويندوز نصب كردم. فايلهاي pdf پسورد دار رو با Nitro Pdf Professional باز مي كنم. بعدش ميتونم ازش پرينت مجازي PDF يا XPS بگيرم. جواب ميده ولي حجم فايل توليد شده معمولا بالاست. ( كه خودش مشكل جديدي هست). واکنش ها : maximus781 1 لینک به دیدگاه
سوال
mahdiano
سلام خدمت دوستان بزرگوار
وقتی استاندارد های دین رو دانلود می کنیم پلاگین OPEN FILE رو برای باز شدن نیاز دارن . میخوام با استفاده از هر روشی الزاما بدون نصب پلاگین بازش کنم. یعنی DECRYPT بشه. اما عموما نرم افزارها روی این پلاگین حساسیت خاص دارند کسی راهی میشناسه?
لینک به دیدگاه
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری