Injaneb ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 والا چیزایی که اینجانب واسه ما گفتن از شما اینقدر ترسناک واسه یک دقیقه اش میشه هیشکی مثه مو نمیتونه .... واکنش ها : baran01 و خدمتی 2 لینک به دیدگاه
to30mo ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 دو نفر من رو که نصف حساب کنید ولی اینجانب جان با اندازه 7 نفره حرف شما رو میذاریم پای مردیت.شما نصف اینجانب هم محترم اما فک کنم حرف شما اینجاش اغراق داره در حد فردوسی :- :- واکنش ها : baran01 و خدمتی 2 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 ولشون کن سحر جون اینا کم آوردن پیش خانوما چشم منو دور دیدن دو روزه دست به یکی کردن خودم گردانشون رو به آتش می کشم خانم آب رفته از ترس یا رفته با بچه محلاش اومده ریز میبینمت یا عکست اینطوریه واکنش ها : baran01، خدمتی و Younes 3 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 من با شخصیت تر از اینم که با شما کل کل کنم افتخار همراهی بهتون نمیدم ( پاکزادمنش در 5 سالگی کلاس هیچم ) واقعا میزنم گردنتونو خورد می کنم کجایی نفس کشششششششششششششششش ( پاکزادمنش در 25 سالگی با تحصیلات عالیه ) واکنش ها : خدمتی 1 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 هیشکی مثه مو نمیتونه .... ببین حاج آقا لغات را درست ادا کنید لطفا شاعر می گه : هیشششششششششششششششششش کی مث مو نمی تونه ... واکنش ها : خدمتی 1 لینک به دیدگاه
to30mo ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 من با شخصیت تر از اینم که با شما کل کل کنم افتخار همراهی بهتون نمیدم ( پاکزادمنش در 5 سالگی کلاس هیچم ) واقعا میزنم گردنتونو خورد می کنم کجایی نفس کشششششششششششششششش ( پاکزادمنش در 25 سالگی با تحصیلات عالیه ) الان اون آقای اینجانب 7تایی ببیان جلو پاکزادمنش کارش داره واکنش ها : خدمتی و baran01 2 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 من با شخصیت تر از اینم که با شما کل کل کنم افتخار همراهی بهتون نمیدم ( پاکزادمنش در 5 سالگی کلاس هیچم ) واقعا میزنم گردنتونو خورد می کنم کجایی نفس کشششششششششششششششش ( پاکزادمنش در 25 سالگی با تحصیلات عالیه ) :-j :-j :-j :-j :- آبادانیه دیگه واکنش ها : baran01 و خدمتی 2 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 :-j :-j :-j :-j :- آبادانیه دیگه دمپایی ابری خیس منتظرته واکنش ها : خدمتی و Injaneb 2 لینک به دیدگاه
to30mo ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 آقا یونس شما چرا ساکت شدین؟ مشکوک میزنین ها واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 آقا یونس شما چرا ساکت شدین؟ مشکوک میزنین ها :)) :)) لذت دوا به تماشا کردنشه دیگه نباید دخالت کرد زیاد واکنش ها : خدمتی 1 لینک به دیدگاه
خدمتی ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 :)) :)) لذت دوا به تماشا کردنشه دیگه نباید دخالت کرد زیاد دعوا را میندازن بعد خودشون میرن واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 دعوا را میندازن بعد خودشون میرن من که نرفتم میخواستم بیام جداشون کنم دیدم حیفه هنوز به اسلحه کشی نرسیده واکنش ها : خدمتی 1 لینک به دیدگاه
خدمتی ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 من که نرفتم میخواستم بیام جداشون کنم دیدم حیفه هنوز به اسلحه کشی نرسیده اصفهانی بودنتونو خوب رو می کنید بی خود خودشونو خسته نمی کنند واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 اصفهانی بودنتونو خوب رو می کنید بی خود خودشونو خسته نمی کنند بالاخره باید ثابت کنم یک اصفونی اصیل هستم واکنش ها : خدمتی 1 لینک به دیدگاه
خدمتی ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 بالاخره باید ثابت کنم یک اصفونی اصیل هستم بله واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
خدمتی ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 بالاخره باید ثابت کنم یک اصفونی اصیل هستم ولی سوای شوخی من یکی که از اصفهانی جماعت جز خوبی و دست و دلبارزی و مهمان نوازی چیزی ندیدم(شما و نمی دونم ) واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 ولی سوای شوخی من یکی که از اصفهانی جماعت جز خوبی و دست و دلبارزی و مهمان نوازی چیزی ندیدم(شما و نمی دونم ) شک نکنید اصفهانی اصیل نبودس اصفهانی جماعت از مورچه که بخواد از جلوش رد بشه باج میگیره :)) واکنش ها : خدمتی و Toktam_N 2 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 البته شوخی میکنم همه دنیا آدمای خوب داره آدمای بد هم داره اصفهان هم مثل همه دنیا واکنش ها : Toktam_N و خدمتی 2 لینک به دیدگاه
خدمتی ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 البته شوخی میکنم همه دنیا آدمای خوب داره آدمای بد هم داره اصفهان هم مثل همه دنیا مطمئنا شمالی جماعت چون خوبند بقبه و هم خوب می بینن واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 مطمئنا شمالی جماعت چون خوبند بقبه و هم خوب می بینن من که به شخصه بااکثر مردم شهرهای ایران بواسطه شغل پدر و مادرم آشنام واقعاً مردم خیلی خوبی داریم واکنش ها : خدمتی 1 لینک به دیدگاه
خدمتی ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 من که به شخصه بااکثر مردم شهرهای ایران بواسطه شغل پدر و مادرم آشنام واقعاً مردم خیلی خوبی داریم ایرانی بودن بعنی همین ایرانننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن :- :- واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 خداییش اصفهانیا ادمای دست و دل بازین ما از اصفهان جنس تهیه می کنیم ( البته نه از اون جنسا ها - پارچه ) آقا ده میلیون خرید می کنی هزار تومن خوردشم می گه حج خانوم بخدا سودش همین هزار تومنس خلاصه ما که موفق نشدیم تا حالا ازین اصفونی جماعت تخفیف بوسونیم اما گذشته از شوخی آدمهای خوبی هستن خدایییییییییییییییش / به غیر از یکی دو نفر اصفهانی که اینجان جنسشون شیشه خورده داره البته واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 خداییش اصفهانیا ادمای دست و دل بازین ما از اصفهان جنس تهیه می کنیم ( البته نه از اون جنسا ها - پارچه ) آقا ده میلیون خرید می کنی هزار تومن خوردشم می گه حج خانوم بخدا سودش همین هزار تومنس خلاصه ما که موفق نشدیم تا حالا ازین اصفونی جماعت تخفیف بوسونیم اما گذشته از شوخی آدمهای خوبی هستن خدایییییییییییییییش / به غیر از یکی دو نفر اصفهانی که اینجان جنسشون شیشه خورده داره البته دست شما درد نکند بابت اصفهانیا، ولی فکر نکنم اینجانب جان اصفهانی باشه ها منم که هی به قول مادرم بازار مشترک شدم دیگه با این ریخت و پاشام واکنش ها : baran01 1 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 دست شما درد نکند بابت اصفهانیا، ولی فکر نکنم اینجانب جان اصفهانی باشه ها منم که هی به قول مادرم بازار مشترک شدم دیگه با این ریخت و پاشام همه جای ایران سرای من است پس الان باید شما رو جزو کدوم دسته قرار بدیم ؟ لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 29 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1391 همه جای ایران سرای من است پس الان باید شما رو جزو کدوم دسته قرار بدیم ؟ هر دسته ای که خورده شیشه اش کم تر از همه است واکنش ها : baran01 و خدمتی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری