reza ارسال شده در 28 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، 1391 با یک رولور روسی، و یک شیشه ودکا در میدان بزرگ شهر نشستهام هر دختری که رد میشود ،شبیه توست ... اما نه قرمز پوشیده نه چشمهای پف کردهاش خبر از یک شب نخوابی برای این دوئل را میدهد . . شلیک تو از هر فاصلهای باشد به من میچسبد homan واکنش ها : Ehsan، bita22 و hasan 3 لینک به دیدگاه
Ehsan ارسال شده در 28 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، 1391 متن فوق العاده زیبایی بود. احسنت واکنش ها : reza 1 لینک به دیدگاه
bita22 ارسال شده در 28 آذر، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، 1391 شلیک تو از هر فاصلهای باشد به من میچسبد لینک به دیدگاه
reza ارسال شده در 28 آذر، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، 1391 شلیک تو از هر فاصلهای باشد به من میچسبد لینک به دیدگاه
elaheh ارسال شده در 3 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 1391 ودکا و سیگارو ادامه بده... لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 3 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 1391 ودکا و سیگارو ادامه بده... زیاد جدی نگیر شما لینک به دیدگاه
reza ارسال شده در 3 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 1391 ودکا و سیگارو ادامه بده... اینجا همه مخالف سیگار بودن . من هم اکنون مصرف کننده ی الو خشکم لینک به دیدگاه
elaheh ارسال شده در 4 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 1391 عیب رندان نکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری