حجاب چیه؟ مهم اینه که دل آدم پاک باشه!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 54
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پست های محبوب

Injaneb

دوست داشتن به دله، بی خیال ظاهر بهش گفتم: امام زمان عج رو دوست داری؟ گفت: آره ! خیلی دوسش دارم گفتم: امام زمان حجاب رو دوست داره یا نه؟ گفت: آره! گفتم : پس چرا کاری که آقا دوست داره انجام نمیدی؟ گفت: خب چیزه!…. ولی دوست داشتن امام زمان عج به ظاهر نیست ، به دله گفتم: از این حرف که میگن به ظاهر نیست ، به دله بدم میاد گفت: چرا؟ براش یه مثال زدم: گفتم: فرض کن یه نفر بهت خبر بده که شوهرت با یه دختر خانوم دوست شده و الان توی یه رستوران داره باهاش شام می خوره. تو هم سراسیمه میری و می بینی بل

Injaneb

هر کس نظری داره و نظر شما هم محترم است من سعی می کنم هر جور خدا و اقام امام زمان (عج)دوست داشته باشه زندگی کنم نه اونجور که دوست دارم!امیدوارم بتونم.

salwa

پوشش مناسب ملاک است. چادر هم حجاب سنتی ما ایرانیها است. آنهایی که در لباس چادر خطا می کنند، عیب از آنهاست نه از چادر من دوست دارم آنطوری که قرآن می گوید حجابم را رعایت کنم.البته قبل از ازدواج چادری نبودم. ولی حجابم با چادر فرقی نداشت. همیشه دانش آموزان محجبه ام را (چه از لحاظ ظاهر و چه از لحاظ رفتار )دوست داشتم. زیرا قبل از هر چیز رفتارشان منو جذب می کرد. در دوران لیسانسم هم افرادی بودنند که زیر لوای چادر خیلی کارها می کردنند. ولی نمی شود آنها را به جمع تعمیم داد.

یه چیزی که میدونیم خوبه الکی خودمونو نپیچونیم بهتره ،

حجاب چیزی نیست که کسی در خوب بودنش شکی داشته باشه

نظرات جالبی دادن دوستان بخصوص داش مرتضی با اون مثال رستوران ( :))  :))  )

لینک به دیدگاه

روزی روزگاری ....

روزی روزگاری در غرب؟ فیلمشو دیدی؟ b-( b-(

در شدق؟

در کجا؟

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.