کمک درمورد ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی کشور

منصوره

ارسال های توصیه شده

با سلام

دوستان بزرگوار کسی آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور شرکت کرده من ازشون کمک بگیرم؟!

@};- @};- @};-

ویرایش شده توسط منصوره
لینک به دیدگاه

سلام

در چه قسمتی نیاز به کمک دارین

سلام

من در مورد کدهایی ک گفته متوجه نشدم چی باید وارد کنم. قسمت 24 و 25 فرم کد خوشه رو میخواد ک خب متوجه شدم. در قسمت 24 ک کد شغل محل میخواد نمیدونم کدوم کد رو باید بنویسم. گویا هر کد خوشه، ی تعداد کد شرایط احراز داره و هر کد شرایط احراز، ی کد شغل محل! من متوجه نشدم تفاوت این کد شغل محل ها در چی هستش ک یکیشو در قسمت 24 بنویسم و سه انتخاب بعدی رو در قسمت 27.

در قسمت 25 هم نمیدونم چی باید وارد کنم! از بین دستگاه هایی ک تو دفترچه اشاره شده، خوشه مربوط ب من نیست. این قسمت رو باید چجوری تکمیل کنم؟!

لینک به دیدگاه

سلام

من در مورد کدهایی ک گفته متوجه نشدم چی باید وارد کنم. قسمت 24 و 25 فرم کد خوشه رو میخواد ک خب متوجه شدم. در قسمت 24 ک کد شغل محل میخواد نمیدونم کدوم کد رو باید بنویسم. گویا هر کد خوشه، ی تعداد کد شرایط احراز داره و هر کد شرایط احراز، ی کد شغل محل! من متوجه نشدم تفاوت این کد شغل محل ها در چی هستش ک یکیشو در قسمت 24 بنویسم و سه انتخاب بعدی رو در قسمت 27.

در قسمت 25 هم نمیدونم چی باید وارد کنم! از بین دستگاه هایی ک تو دفترچه اشاره شده، خوشه مربوط ب من نیست. این قسمت رو باید چجوری تکمیل کنم؟!

فقط میتونین یک خوشه انتخاب کنید

شغل محل انتخابی ها هم فقط باید از اون خوشه باشه

شرایط احراز هم مربوط میشه به رشته و آخرین مدرک. واسه هر شهری که میخواین. کدشرایط احراز رو باید چک کنین که با رشته سازگاری داره یا نه . برخی از شهرها از رشته های مختلف مربوط به اون خوشه جذب میکنن علت متغیر بودن اون کد شرایط احراز همینه ..خوشه مربوط به رشتتون اگر نیست خب دیگه اعلام نیاز نشده

از لینکهای زیر میتونین جستجو کنین و یا از دفترچه کدهای مربوطه رو وارد کنید

لینک به دیدگاه

فقط میتونین یک خوشه انتخاب کنید

شغل محل انتخابی ها هم فقط باید از اون خوشه باشه

شرایط احراز هم مربوط میشه به رشته و آخرین مدرک. واسه هر شهری که میخواین. کدشرایط احراز رو باید چک کنین که با رشته سازگاری داره یا نه . برخی از شهرها از رشته های مختلف مربوط به اون خوشه جذب میکنن علت متغیر بودن اون کد شرایط احراز همینه ..خوشه مربوط به رشتتون اگر نیست خب دیگه اعلام نیاز نشده

از لینکهای زیر میتونین جستجو کنین و یا از دفترچه کدهای مربوطه رو وارد کنید

مچکرم؛ لینک کد شغل محل عالی بود دقیقا همینو میخواستم. ممنون لطف کردین. موفق باشید ان شاء الله @};-:)]]

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.