برنج و مرغ را به سبک اسپانیایی درست کنید


ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای ۴ نفر :

روغن زیتون : ۳ قاشق مرباخوری

ران مرغ بدون پوست و استخوان : ۴۰۰ گرم

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : یک عدد

فلفل دلمه ای سبز خرد شده : یک عدد

سیر له شده : ۴ حبه

آویشن خشک : یک قاشق مرباخوری خشک

برنج : ۳ چهارم پیمانه

زعفران : کمی

آب مرغ : یک و سه چهارم پیمانه

نمک و فلفل: به میزان کافی

گوجه فرنگی رنده شده : ۲۲۴ گرم

زیتون سیاه و سبز بدون دانه : هر کدام ۱۰ عدد

طرز تهیه :

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید.

در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید.

بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا این که کاملا بپزد.

ارزش غذایی هر یک و نیم پیمانه :

کالری : ۳۶۴

کربوهیدرات : ۴۱ گرم

کلسترول : ۷۰ میلی گرم

پروتئین : ۲۲ گرم

چربی : ۱۲ گرم

فیبر : ۴ گرم

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.