nobody مهمان ارسال شده در 11 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 1391 Effect of gamma-irradiation on the membrane permeability and lipid composition of potato tubers Toru Hayashi, Setsuko Todoriki, Akihiko Nagao National Food Research Institute, Ministry of Agriculture Forestry and Fisheries, 2-1-2 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, Japan لینک به دیدگاه
raminbidaki ارسال شده در 11 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 1391 claim لینک به دیدگاه
raminbidaki ارسال شده در 11 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 1391 دریافت مقاله لینک به دیدگاه
aa1343 ارسال شده در 11 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 1391 Effect of gamma-irradiation on the membrane permeability and lipid composition of potato tubers Toru Hayashi, Setsuko Todoriki, Akihiko Nagao National Food Research Institute, Ministry of Agriculture Forestry and Fisheries, 2-1-2 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki, Japan jana.pdf لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.