raminbidaki ارسال شده در 11 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 1391 مردي زني را بوسيد ، از او پرسيدند چه نسبتي با او داري؟ مرد گفت: مادر شوهر اين زن با مادر زن من ، مادر و دخترند. مرد چه نسبتي با زن دارد؟... راهنمائي: اسم مرد رو مي گذاريم علي ، اسم زن رو مي گذاريم مريم ... علي يه خاله داره که دو تا دختر داره ، خودش هم يک خواهرزاده داره به اسم مريم ... برای مشاهده جواب پاسخی بدهید.هیچ گونه امتیازی کسرنمی شود محتوای مخفی شده شما قادر خواهید بود محتوای مخفی شده را مشاهده نمایید، در صورتی که 1 پاسخ در این موضوع ارسال نمایید. واکنش ها : mustafa، baran01، mariya و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
to30mo ارسال شده در 11 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 1391 آقا رامین پیچوندیاااا عروسشه.هرجور میخواین حساب کنین لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 11 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 1391 مادر شوهر علی میشه خواهر زن مریم :)) لینک به دیدگاه
jamadadi ارسال شده در 11 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 1391 اون خانم که بوسیدش برادر زاده و یا خواهر زاده اون مرد میشه واکنش ها : raminbidaki 1 لینک به دیدگاه
jamadadi ارسال شده در 11 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 1391 درست گفتم واکنش ها : raminbidaki 1 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 12 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 1391 آخ آخ رامین جان دقیقاً دست گزاشتی روی نقطه ضعف من من تو این نسبتای فامیلی خیلی مشگل دارم یعنی یک چیزی بیشتر از خیلی ولی اینقدرا هم مهم نیست واسه یک بوسه کوچولو این همه آدم به مغزش فشار بیاره که خوش به سعادت اونی که حالا ماچ رو گرفتس دیگه واکنش ها : mariya و baran01 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری