to30mo ارسال شده در 16 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 روزی مردی برای کار و امرار معاش قصد سفر به آلمان میکنه وهمسرش و نوزده بچه قد و نیم قد رو رها میکنه خلاصه همسرش گفت : حال ما چه طور از احوال تو با خبر بشیم؟؟؟؟ مرد گفت: من برای تو نامه مینویسم.... همسرش گفت: ولی نه تو نوشتن بلدی و نه من خوندن !!!!!!!!!!!!!!!!! مرد گفت :من برای تو نقاشی میکنم ... تو که بلدی نقاشی های منو بخونی مگه نه ؟؟؟؟؟؟ خلاصه مرد به سفر رفت و بعد از دو ماه این نامه به دست زنش رسید .. این شما و این هم نامه ببینید چیزی میفهمید!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ . . . . . . . .. . . شما چیزی فهمیدید !!!!!!! من که نفهمیدم این نامه رو فقط همسر مرد میفهمه چی نوشته شده حال ترجمه از زبان همسرش خط اول :حالت چه طوره زن ؟ خط دوم :بچه ها چه طورن ؟ خط سوم : مادرت چه طوره ؟ خط چهارم :شنیدم سر و گوش ت می جنبه!!! خط پنجم : فقط برگردم خونه.... خط ششم : میکشمت خط هفتم :مرد از آلمان... واکنش ها : خدمتی، salwa، mariya و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
itec ارسال شده در 16 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 این یکی خیلی باحال بود. بسی نشاط رفت ))) واکنش ها : Ehsan و to30mo 2 لینک به دیدگاه
to30mo ارسال شده در 16 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 این یکی خیلی باحال بود. بسی نشاط رفت ))) خداروشکر.توی فصل امتحانات شاد کردن دل یه بنده خدا کلی ثواب داره .شما که فارغ التحصیلی واکنش ها : itec 1 لینک به دیدگاه
itec ارسال شده در 16 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 خداروشکر.توی فصل امتحانات شاد کردن دل یه بنده خدا کلی ثواب داره .شما که فارغ التحصیلی من علاوه بر امتحانات، کنکور ارشدم دارم ثوابش دوبله ممنون از شما لینک به دیدگاه
mariya ارسال شده در 16 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 خداروشکر.توی فصل امتحانات شاد کردن دل یه بنده خدا کلی ثواب داره .شما که فارغ التحصیلی مگه فارغ اتحصیلا دل ندارن!خیلی نشاط آور و جال بود! واکنش ها : to30mo 1 لینک به دیدگاه
to30mo ارسال شده در 16 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 مگه فارغ اتحصیلا دل ندارن!خیلی نشاط آور و جال بود! نه عزیزم منظورم فصل امتحاناته.شما که فعلا امتحانی نداری واکنش ها : mariya 1 لینک به دیدگاه
to30mo ارسال شده در 16 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 من علاوه بر امتحانات، کنکور ارشدم دارم ثوابش دوبله ممنون از شما خواهش میکنم.ایول ثواب دوبل لینک به دیدگاه
mariya ارسال شده در 16 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 نه عزیزم منظورم فصل امتحاناته.شما که فعلا امتحانی نداری نه خداروشکر امتحان ندارم ولی خب 2 ماه بعد کنکور دارم... این شکلکام غیرفعال شده نمی دونم چرا؟؟ لینک به دیدگاه
to30mo ارسال شده در 16 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 نه خداروشکر امتحان ندارم ولی خب 2 ماه بعد کنکور دارم... این شکلکام غیرفعال شده نمی دونم چرا؟؟ وای وای وای phd 8-} لینک به دیدگاه
pouya2000 ارسال شده در 16 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 آورین قشنگ بود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری