to30mo ارسال شده در 16 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 یه پسری با یه دختر خیلی پولدار دوست شده بود و تصمیم داشت هر طور شده باهاش عروسی کنه، تو یه مهمونی یه دفعه از دهنش پرید که ۵ ساله دفتر خاطرات داره و همه چیزشو توش می نویسه، دختره هم گیر داد که دفتر خاطراتتو بده من بخونم!! از فردای اون روز با دوستش نشستن به نوشتنه یه دفتر خاطرات تقلبی واسش! دوستش وظیفه قدیمی جلوه دادنشو داشت، ۱۰ جور خودکار واسش عوض کرد، پوست پرتقال مالید به بعضی برگاش…، چایی ریخت روش و گل گذاشت لای برگه ها و… اونم تا میتونست خودشو خوب نشون داد و همش نوشت از تنهایی و من با هیچ دختری دوست نیستمو خیلی پاکم و اصلا دنبال مادیات نیستم و فقط انســــانیت برام مهمه و … بعد از یک هفته کار مداوم و پیچوندن طرف، دفتر خاطرات رو بُرد تقدیم ایشون کرد… دختره در ایکی ثانیه دفتر خاطرات رو بر فرق سرش کوبید و گفت: منو چی فرض کردی؟ اینکه سالنامه ۱۳۹۰ هست!! تو ۵ ساله داری تو این خاطره می نویسی؟ و اینگونه بود که اون پسر هنوز مجرد است. واکنش ها : خدمتی و pouya2000 2 لینک به دیدگاه
pouya2000 ارسال شده در 16 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 سالنامش که فکر کنم مال سال 1990 بوده نه 1390 چون الان هم پسرا هم دخترا خیلی حرفه ای تر از این حرفان واکنش ها : pianozan، خدمتی و to30mo 3 لینک به دیدگاه
to30mo ارسال شده در 16 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 سالنامش که فکر کنم مال سال 1990 بوده نه 1390 چون الان هم پسرا هم دخترا خیلی حرفه ای تر از این حرفان حالا شما مته به خشخاش نذار.فرقی نداره 390 با 990 واکنش ها : خدمتی 1 لینک به دیدگاه
pouya2000 ارسال شده در 16 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 شرایط کلا فرق کرده همین الان متوجه شدم که درجاتمون کاهش مشهودی پیدای کرده یه روز فعالیم بعدمیشیم حرفه ای !! یه روز بعدش حرفه ایم بعدش میشیم فعال احسان جون ندایی بده لینک به دیدگاه
to30mo ارسال شده در 16 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 شرایط کلا فرق کرده همین الان متوجه شدم که درجاتمون کاهش مشهودی پیدای کرده یه روز فعالیم بعدمیشیم حرفه ای !! یه روز بعدش حرفه ایم بعدش میشیم فعال احسان جون ندایی بده از ما که سفت و سخت سر حرفه ایی مونده.تغییری نکرده واکنش ها : pouya2000 1 لینک به دیدگاه
pouya2000 ارسال شده در 16 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 آورین ولی فکر کنم یه دونه از ستاره هات کم شده واکنش ها : pianozan و to30mo 2 لینک به دیدگاه
to30mo ارسال شده در 16 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 آورین ولی فکر کنم یه دونه از ستاره هات کم شده به ستارره ها دقت نداشتم حالا شما زیاد توی این چیزا دقیق نشو فعال و حرفه ای و 4 ستاره و 5 ستاره فرقی نداره. واکنش ها : pouya2000 1 لینک به دیدگاه
pouya2000 ارسال شده در 16 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 به ستارره ها دقت نداشتم حالا شما زیاد توی این چیزا دقیق نشو فعال و حرفه ای و 4 ستاره و 5 ستاره فرقی نداره. من کلا ریز بینم چیکار میشه کرد گفتم شما هم در جریان باشین وگرنه ما که برای چیزای دنیوی دلمونو خوش که نمیکنیم والاااااااااااااااااااااا واکنش ها : to30mo 1 لینک به دیدگاه
to30mo ارسال شده در 16 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 من کلا ریز بینم چیکار میشه کرد گفتم شما هم در جریان باشین وگرنه ما که برای چیزای دنیوی دلمونو خوش که نمیکنیم والاااااااااااااااااااااا بله اون که مشخصه واکنش ها : pouya2000 1 لینک به دیدگاه
pouya2000 ارسال شده در 16 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 1391 خواهش میکنم قابلتونو نداشت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری