خدمتی ارسال شده در 17 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 1391 تابلویی که در عکس میبینید جادهای را نشان میدهد که به یک خانه منتهی میگردد. این صحنه چه چیزی کم دارد؟ - یک درخت - یک آبگیر (برکه) - آدمها - یک تکه ابر - یک ماشین . . . . . . درخت: در زندگی شخصی، به بیشترین چیزی که اهمیت میدهید رشد معنوی خودتان است. یک آبگیر برکه: در زندگی شخصی، به بیشترین چیزی که اهمیت میدهید داشتن یک رویا است. آدم ها: در زندگی شخصی، به بیشترین چیزی که اهمیت میدهید رابطه داشتن با افراد دیگرست. یک تکه ابر: در زندگی شخصی، به بیشترین چیزی که اهمیت میدهید دوستتان است. یک ماشین: در زندگی شخصی، به بیشترین چیزی که اهمیت میدهید پول است واکنش ها : pianozan، Unknown، mustafa و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
pouya2000 ارسال شده در 17 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 1391 ماشین واکنش ها : خدمتی و pianozan 2 لینک به دیدگاه
خدمتی ارسال شده در 17 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 1391 ماشین خوبه واکنش ها : pouya2000 1 لینک به دیدگاه
pouya2000 ارسال شده در 17 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 1391 اون چیزی که میشه ازش نتیجه گرفت !! صداقت منه واکنش ها : خدمتی 1 لینک به دیدگاه
salwa ارسال شده در 17 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 1391 تابلویی که در عکس میبینید جادهای را نشان میدهد که به یک خانه منتهی میگردد. این صحنه چه چیزی کم دارد؟ - یک درخت - یک آبگیر (برکه) - آدمها - یک تکه ابر - یک ماشین . . . . . . درخت: در زندگی شخصی، به بیشترین چیزی که اهمیت میدهید رشد معنوی خودتان است. یک آبگیر برکه: در زندگی شخصی، به بیشترین چیزی که اهمیت میدهید داشتن یک رویا است. آدم ها: در زندگی شخصی، به بیشترین چیزی که اهمیت میدهید رابطه داشتن با افراد دیگرست. یک تکه ابر: در زندگی شخصی، به بیشترین چیزی که اهمیت میدهید دوستتان است. یک ماشین: در زندگی شخصی، به بیشترین چیزی که اهمیت میدهید پول است ? لینک به دیدگاه
pouya2000 ارسال شده در 17 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 1391 ? فکر کردن نداره ! هرچی تو دلت هست بگو لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 17 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 1391 منم ماشین واکنش ها : خدمتی و Injaneb 2 لینک به دیدگاه
خدمتی ارسال شده در 17 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 1391 من بین آدم و درخت مونده بودم درخت و انتخاب کردم. به قول پویا صداقت شما قشنگه واکنش ها : baran01 و pouya2000 2 لینک به دیدگاه
hajar shahmoradi ارسال شده در 17 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 1391 منم مثل شهره جون بین آدم و درخت موندم ولی نتونستم یکیشا انتخاب کنم. واکنش ها : خدمتی 1 لینک به دیدگاه
pouya2000 ارسال شده در 17 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 1391 من بین آدم و درخت مونده بودم درخت و انتخاب کردم. به قول پویا صداقت شما قشنگه شهره خانم درخت تو این زمین چون بیابانه رویش نمیکنه فقط بوته هست و میشه انتظارش رو رفت!! حالا اگه خواستین میتونین تجدید نظر بکنی البته بازم شخصیت شناسی بوته رو به خودت واگذار میکنم واکنش ها : pianozan و خدمتی 2 لینک به دیدگاه
خدمتی ارسال شده در 17 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 1391 منم مثل شهره جون بین آدم و درخت موندم ولی نتونستم یکیشا انتخاب کنم. خوب شما در کنار دوستان رشد معنوی دارید لینک به دیدگاه
خدمتی ارسال شده در 17 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 1391 شهره خانم درخت تو این زمین چون بیابانه رویش نمیکنه فقط بوته هست و میشه انتظارش رو رفت!! حالا اگه خواستین میتونین تجدید نظر بکنی البته بازم شخصیت شناسی بوته رو به خودت واگذار میکنم وا تک درختی در بیابان واکنش ها : pouya2000 1 لینک به دیدگاه
pouya2000 ارسال شده در 17 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 1391 منم ماشین یه نکته قابل توجه اینه که مدل ماشینش چی باشه حالا اگه انتخاب کردی خودم شخصیت شناسی رو به عهده میگیرم چیکار کنیم دیگه کلا من آدم خیرخواهیم واکنش ها : خدمتی 1 لینک به دیدگاه
hajar shahmoradi ارسال شده در 17 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 1391 خوب شما در کنار دوستان رشد معنوی دارید واکنش ها : خدمتی 1 لینک به دیدگاه
pouya2000 ارسال شده در 17 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 1391 اونایی که به جز ماشین چیزای دیگه رو انتخاب میکنن ! همونایین که وقتی ازشون میپرسی علم بهتره یا ثروت !! ؟ میگن علم اینم یه شخصیت شناسی در نگاه کلی و ادغام شده واکنش ها : pianozan و خدمتی 2 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 17 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 1391 درخت نه سر سبزی کم داره واکنش ها : خدمتی 1 لینک به دیدگاه
seyed ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 من همه اونایی که گفتین و با هم میخوام چون زندگی بدون اینا لنگ میزنه زندگی بدون رویا بدون ادما بدون دوستان بدون اعتقادات وبدون پول بیمعنیه واکنش ها : خدمتی و Unknown 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری