این ارسال پرطرفدار است. seyed ارسال شده در 18 دی، 1391 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 لطفا توی لایک زدن لابی نکنید درسته که لایک زدن به یه تاپیک یه مسئله شخصیه ولی اینجا محیط علمیه وباید در این موارد رعایت انصاف رو در نظر گرفت گاهی وقتا(که البته داره زیاد میشه) مشاهده میشه موضوع اصلی تاپیک فراموش میشه و سمت و سو میگیره وبه پاسخهای تاپیک بیشتر از خود ان لایک زده میشه خنده داره یه تاپیک با یه موضوع خوب لایک نمیگیره ولی پاسخهای اون چرا حالا اگه پاسخ خوبی و نظر خوبی باشه خوبه وجدانا این لایک داره یا مشابه این زیاد داریم من نظرمو گفتم به کسی هم بر نخوره حالا اگه دوستان و مدیریت نظر دیگه ای دارن ما رو هم تو جیه کنند خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 9 واکنش ها : Unknown، baran01، haneye و 14 نفر دیگر 17 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 سید جان نظر خوبیه اما خودت دست خشکه واسه لایک زدن تا حالا چندتا لایک زدی واسه یه چیزی که خوشت اومده ازش؟(منظورم پست اول تاپیکهاست)مگه نه اینکه هر کسی از یه چیزی خوشش میاد لایکش میکنه .شما خوشت اومده یا نه؟بعضی از دوستان یعنی در مورد لایک کردن یه طرفه سوار میشن!یعنی دوست دارن فقط اونارو لایک کنند و زیاد اهل لایک کردن کسی نیستند و خساست به خرج میدن یا....حالا به چه علت نمی دونم البته در مورد تازه واردها که بجای لایک کردن که نشونه سپاسگزاری وخوشایند بودن است به خصوص در بخش مقالات یه پست میزنند و تشکر میکنند قضیه اش جداست ولی دیگر دوستان چرا؟ لایک یعنی خوشم اومده و باهات موافقم ایول ...، چند تا از دوستان بجای لایک می نویسند خوشم اومده و موافقم و از این حرفها؟چرا؟اگه خوشت اومده یا موافقی لایکش کن، چرا نمی کنند؟ مثلا در قسمت پسوردها من اصلا استفاده نمی کنم ولی لایک میزنم که قدرشناسیم رو نشون بدم بالاخره زحمت کشیده.یا یه نفر که یه درخواست سخت رو حل میکنه.اینا سزاوار لایک هستند اگه لایک یه چیز اجباری نیست وهر کی ازهرچی خوشش اومده لایک میکنه حرف شما درست نیست اگه اجباریه در مورد پست اول چرا بجای لایک کردن یه شکلک میزارن و یا می نویسند عالی بود و جالب بود از این حرفها من خودم اگه ببینم موضوعی داره منحرف میشه جلوش رو میگیرم و پستهای انحرافی رو پاک میکنم اعم از اینکه باشم داخل بحث یا نباشم دوستان هم اینو می دونند و در خیلی موارد بستم اون پست رو نمیشه افراد رو مجبور کرد از یه چیزی به اجبار خوششون بیاد ولی نمیشه از اون هم منع کرد ،البته اگه به کسی امتیاز بدون ضوابط داده بشه حرف شما صحیح است ولی در مورد لایک فکر نکنم سید جان. واکنش ها : ashkan65، خدمتی، itec و 5 نفر دیگر 8 لینک به دیدگاه
seyed ارسال شده در 18 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 ببین ادش جان من به اکثر تاپیکها که خوشم اومده لایک ردم من منظورم لایکهای بیمورد بود طرف به تاپیک اصلی که خیلی هم خوبه لایک نمیزنه ولی به پاسخ اقا یا خانم x هرچی که باشه لایک میزنه به نظر شما درسته وگرنه باقی حرفات درسته واکنش ها : Ehsan، Injaneb و baran01 3 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 من که گفتم در کل نظر شما رو قبول دارم اما یه مواردی رو کنارش گفتم که با توجه به اونها قضاوت کنی سید جان اگه من حس کنم کسی داره زیر آبی میره و قصد سواستفاده (یا به قول شما لابی )از لایک یا امتیاز برای ارتقا خودش داره بایکوتش میکنم این کارا مذموم اینجا حالا بازم ببینیم دوستان دیگه چه نظری دارن واکنش ها : baran01 1 لینک به دیدگاه
itec ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 حالا شما اینو می گین من چی بگم تاپیک 100 تا پاسخ داره و همه استفاده می کنن از پسورد یک نفر لایک نمی زنه این که شوخی بود ولی کلا توی تمام فرومایی که سیستم reputation رو دارن این مشکل وجود داره که برخی امتیازشون بی جهت بالا می ره و بعضی هم امتیازشون بی جهت پایینه. حالا این فروم که خوبه چیزی به اسم reputation power نداره وگرنه توی بعضی از فروما مثلا می بینی 10 نفر با reputation power بالا با هم لابی می کنن و قربون صدقه هم می رن و امتیازشون نجومی می ره بالا، اون وقت یکی که واقعا داره کمک می کنه امتیازش قطره قطره زیاد می شه تجربه من می گه کار خاصی نمی شه کرد برای این موضوع چون به هر حال شما نمی تونین کسی رو مجبور کنین یک پست رو لایک کنه یا نکنه. توی بعضی فروما این قانون وجود داره که اگه افرادی با هم لابی کنن و هی به هم امتیاز بدن، امتیاز همه شون صفر می شه اما در عمل چنین اتفاقی نمی افته چون تشخیص دادنش کار راحتی نیست. خلاصه که به نظر من جنس اعتراض شما مثل اعتراض به آلودگی هوا می مونه، همه می دونیم بد هست ولی کاری هم نمی شه براش انجام داد واکنش ها : zomorod، Ehsan، Injaneb و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
pouya2000 ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 حالا شما اینو می گین من چی بگم تاپیک 100 تا پاسخ داره و همه استفاده می کنن از پسورد یک نفر لایک نمی زنه این که شوخی بود ولی کلا توی تمام فرومایی که سیستم reputation رو دارن این مشکل وجود داره که برخی امتیازشون بی جهت بالا می ره و بعضی هم امتیازشون بی جهت پایینه. حالا این فروم که خوبه چیزی به اسم reputation power نداره وگرنه توی بعضی از فروما مثلا می بینی 10 نفر با reputation power بالا با هم لابی می کنن و قربون صدقه هم می رن و امتیازشون نجومی می ره بالا، اون وقت یکی که واقعا داره کمک می کنه امتیازش قطره قطره زیاد می شه تجربه من می گه کار خاصی نمی شه کرد برای این موضوع چون به هر حال شما نمی تونین کسی رو مجبور کنین یک پست رو لایک کنه یا نکنه. توی بعضی فروما این قانون وجود داره که اگه افرادی با هم لابی کنن و هی به هم امتیاز بدن، امتیاز همه شون صفر می شه اما در عمل چنین اتفاقی نمی افته چون تشخیص دادنش کار راحتی نیست. خلاصه که به نظر من جنس اعتراض شما مثل اعتراض به آلودگی هوا می مونه، همه می دونیم بد هست ولی کاری هم نمی شه براش انجام داد آقا ایمان شما اینو میگین !! خوبه من تاپیک دانشگاهی دادم 2تا لایک نگرفته تازه اون تا هم از ادمین های سایت بودن! بعد این روز نگاه میکنم میبینم اون 2تا لایک شده یکی !!! 1 دونه پیغام هم تو تاپیک هم پیغام خصوصی بهم داده طرف نوشته : دیتابیسها خوبن ولی چرا اون یه دیتابیسش فعال نیست ! بعدش رفته سریع 1 دونه unlike بهم داده بعضی ها رو باید رو سر گرفت که لابد فقط لایک نمیزنن! ما ایرانی ها تا از یه چیزی خوشمون بیاد و کارمون راه بیافته ، دیگه قضیه تمامه ولی امان از اون روز به دهنمون خوش نیاد واکنش ها : Heidari، Injaneb، Younes و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 حالا شما اینو می گین من چی بگم تاپیک 100 تا پاسخ داره و همه استفاده می کنن از پسورد یک نفر لایک نمی زنه این که شوخی بود ولی کلا توی تمام فرومایی که سیستم reputation رو دارن این مشکل وجود داره که برخی امتیازشون بی جهت بالا می ره و بعضی هم امتیازشون بی جهت پایینه. حالا این فروم که خوبه چیزی به اسم reputation power نداره وگرنه توی بعضی از فروما مثلا می بینی 10 نفر با reputation power بالا با هم لابی می کنن و قربون صدقه هم می رن و امتیازشون نجومی می ره بالا، اون وقت یکی که واقعا داره کمک می کنه امتیازش قطره قطره زیاد می شه تجربه من می گه کار خاصی نمی شه کرد برای این موضوع چون به هر حال شما نمی تونین کسی رو مجبور کنین یک پست رو لایک کنه یا نکنه. توی بعضی فروما این قانون وجود داره که اگه افرادی با هم لابی کنن و هی به هم امتیاز بدن، امتیاز همه شون صفر می شه اما در عمل چنین اتفاقی نمی افته چون تشخیص دادنش کار راحتی نیست. خلاصه که به نظر من جنس اعتراض شما مثل اعتراض به آلودگی هوا می مونه، همه می دونیم بد هست ولی کاری هم نمی شه براش انجام داد خب منم حرفم همینه چرا بجای پست زدن برای به قولی سپاسگزاری لایک نمی کنند؟؟چرا؟؟شاید فکر می کنند چیزی ازشون کم میشه !!(از لحاظ امتیازی و یا...)در مورد شما فکر می کنند پیدا کردن پسورد کار راحتیه!یا گرفتن مقاله و کتاب آسونه!من شخصا در هر دو مورد اگه ببینم لایک میکنم حتی اگه استفاده نکنم چون سختیش رو می دونم آقا ایمان شما اینو میگین !! خوبه من تاپیک دانشگاهی دادم 2تا لایک نگرفته تازه اون تا هم از ادمین های سایت بودن! بعد این روز نگاه میکنم میبینم اون 2تا لایک شده یکی !!! 1 دونه پیغام هم تو تاپیک هم پیغام خصوصی بهم داده طرف نوشته : دیتابیسها خوبن ولی چرا اون یه دیتابیسش فعال نیست ! بعدش رفته سریع 1 دونه unlike بهم داده بعضی ها رو باید رو سر گرفت که لابد فقط لایک نمیزنن! ما ایرانی ها تا از یه چیزی خوشمون بیاد و کارمون راه بیافته ، دیگه قضیه تمامه ولی امان از اون روز به دهنمون خوش نیاد همه ایرانی هستیم! ولی اون بالا هم گفتم لایک در بسیاری موارد به نظر من یه جاده دو طرفه است مثل دوستی این مطلب رو به طور کلی میگم منظورم به شخص خاصی نیست همیشه اول کلاه خودمون رو قاضی کنیم از خودمون سوال کنیم خدا وکیلی یا وجدانا چندتا مطلب رو تا حالا خوشمون اومده و لایک کردیم ؟ چند تا رو خوشمون اومده و به دلائلی!لایک نکردیم وفقط با گذاشتن پست ابراز احساسات کردیم.؟ چندتا رو از پست خوشمون اومده ولی از ارسال کننده اش خوشمون نیومده بنابراین هیچ لایک یا پستی نزدیم؟ چند تا رو خوشمون اومده ولی وقت نکردیم یا حالشو نداشتیم یا زورمون اومده لایک کنیم یا کامنت بزنیم؟ از قدیم گفتن یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به دیگران. وجدان محکمه ای است که نیاز به قاضی ندارد واکنش ها : mariya، Heidari، Younes و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
Ehsan ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 سلام. ممنون از همه دوستانی که بزرگوارانه در انجمن فعالیت می کنند . بدنبال نقایص انجمن جهت بهبود کار هستند. دست همگی را از دور می فشارم. حقیقتا این مورد را نمیشه کاریش کرد شخصی است امیدوارم بعد از این تاپیک دوستان بیشتر دقت کنند. منتها یقینا اگر فعالیت مثبتی از شما در انجمن وجود داشته باشد همه متوجه میشن و قطعا در دراز مدت بی جواب نخواهد بود. ممنون از همگی واکنش ها : Unknown، baran01، Younes و 5 نفر دیگر 8 لینک به دیدگاه
seyed ارسال شده در 18 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 سلام. ممنون از همه دوستانی که بزرگوارانه در انجمن فعالیت می کنند . بدنبال نقایص انجمن جهت بهبود کار هستند. دست همگی را از دور می فشارم. حقیقتا این مورد را نمیشه کاریش کرد شخصی است امیدوارم بعد از این تاپیک دوستان بیشتر دقت کنند. منتها یقینا اگر فعالیت مثبتی از شما در انجمن وجود داشته باشد همه متوجه میشن و قطعا در دراز مدت بی جواب نخواهد بود. ممنون از همگی درسته احسان جان این یه کار اخلاقیه که خودشون باید رعایت کنند ولی باید گوشزد بشه واکنش ها : baran01، Ehsan و Younes 3 لینک به دیدگاه
Oracle مهمان ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 سلام. ممنون از همه دوستانی که بزرگوارانه در انجمن فعالیت می کنند . بدنبال نقایص انجمن جهت بهبود کار هستند. دست همگی را از دور می فشارم. حقیقتا این مورد را نمیشه کاریش کرد شخصی است امیدوارم بعد از این تاپیک دوستان بیشتر دقت کنند. منتها یقینا اگر فعالیت مثبتی از شما در انجمن وجود داشته باشد همه متوجه میشن و قطعا در دراز مدت بی جواب نخواهد بود. ممنون از همگی به به ..سو نایس... واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 سلام آقا سید شما که خودت دست و دلت همیشه برا لایک زدن میلرزه انتظار نداشته باش کسی راه بره شما رو لایک کنه هرچند خود من خیلی وقتا بیخودی برای همین پست های بیخودی که هممون میذاریم برا شما لایک زدم چون به قول مرتضی ( اینجانب سابق ) از کسی چیزی کم نمیشه ] ] @};- @};- ناراحت نشین یه وقت از این حرف من در ضمن همه به پسورد های دانشگاهها دسترسی ندارن یا فرصت گرفتن کتاب و مقاله و اینها رو ندارن خود من یه بار خواستم به یکی در گرفتن کتاب کمک کنم دیدم واقعا نمیتونم یعنی بلد نبودم گناه منم نیست خوب هرکس در هر زمینه ای که هست کار خودشو بلده نباید از همه انتظار داشته باشید که از پس همه چیز بر بیاد دوستان هم اگر از کسی خوششون نیاد به اجبار به کسی لایک نمیدن و مثلا پست های بیخودیشونو پرطرفدار نمی کنن خوب خوششون اومده لایک زدن ایرادی هم نداره / حالا بقیه بگذریم که خوششون میاد و لایک نمی کنن. واکنش ها : Younes، seyed، Unknown و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
reza ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 نظر خوبیه واکنش ها : Younes و Unknown 2 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 ? من که همیشه واسه قدم زدن بچه ها تو هر تاپیکی هم لایک میدم واکنش ها : baran01، pouya2000، Unknown و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
pouya2000 ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 کاش مشکل ما همین لایک بود واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
salwa ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 لطفا توی لایک زدن لابی نکنید درسته که لایک زدن به یه تاپیک یه مسئله شخصیه ولی اینجا محیط علمیه وباید در این موارد رعایت انصاف رو در نظر گرفت گاهی وقتا(که البته داره زیاد میشه) مشاهده میشه موضوع اصلی تاپیک فراموش میشه و سمت و سو میگیره وبه پاسخهای تاپیک بیشتر از خود ان لایک زده میشه خنده داره یه تاپیک با یه موضوع خوب لایک نمیگیره ولی پاسخهای اون چرا حالا اگه پاسخ خوبی و نظر خوبی باشه خوبه وجدانا این لایک داره یا مشابه این زیاد داریم من نظرمو گفتم به کسی هم بر نخوره حالا اگه دوستان و مدیریت نظر دیگه ای دارن ما رو هم تو جیه کنند خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 9 موافقم. واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
aida.movahednia ارسال شده در 19 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 1391 ببینید لایک زدن که کاری نداره کسی که میاد تاپیک رو می خونه و نظر میده و ایقد وقت میذاره خوب میتونه لایک هم کنه براش کاری نداره ولی خوب شاید این موضوع خوب براش جا نیفتاده باشه مثلا خود من خیلی وقتا از یه موضوعی خوشم میاد ولی واقعا یادم میره که لایک کنم ولی الان که اینجا مطرح کردین دیگه اول لایک میکنم بعدش اگه خواستم نظر هم میدم واکنش ها : Unknown و Younes 2 لینک به دیدگاه
seyed ارسال شده در 19 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 1391 سلام آقا سید شما که خودت دست و دلت همیشه برا لایک زدن میلرزه انتظار نداشته باش کسی راه بره شما رو لایک کنه هرچند خود من خیلی وقتا بیخودی برای همین پست های بیخودی که هممون میذاریم برا شما لایک زدم چون به قول مرتضی ( اینجانب سابق ) از کسی چیزی کم نمیشه ] ] @};- @};- ناراحت نشین یه وقت از این حرف من در ضمن همه به پسورد های دانشگاهها دسترسی ندارن یا فرصت گرفتن کتاب و مقاله و اینها رو ندارن خود من یه بار خواستم به یکی در گرفتن کتاب کمک کنم دیدم واقعا نمیتونم یعنی بلد نبودم گناه منم نیست خوب هرکس در هر زمینه ای که هست کار خودشو بلده نباید از همه انتظار داشته باشید که از پس همه چیز بر بیاد دوستان هم اگر از کسی خوششون نیاد به اجبار به کسی لایک نمیدن و مثلا پست های بیخودیشونو پرطرفدار نمی کنن خوب خوششون اومده لایک زدن ایرادی هم نداره / حالا بقیه بگذریم که خوششون میاد و لایک نمی کنن. سلام پاکزاد این که سید ها دست بگیر دارن وکم دستن شکی نیست ولی منم تا جایی که وقت کنم مطالب رو بخونم ومورد پسند باشه لایک کردم بغیر از چند مورد انلایکم نزدم بحث منم تاپیکها نیست اگه الان یه گشتی توی انجمن بزنی میبینی پست اصلی لایک نداره ولی جوابش که یه مرسی هم بیشتر نبوده 200تا لایک داره اینه که جای سواله واکنش ها : Younes، Unknown و baran01 3 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 19 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 1391 سلام پاکزاد این که سید ها دست بگیر دارن وکم دستن شکی نیست ولی منم تا جایی که وقت کنم مطالب رو بخونم ومورد پسند باشه لایک کردم بغیر از چند مورد انلایکم نزدم بحث منم تاپیکها نیست اگه الان یه گشتی توی انجمن بزنی میبینی پست اصلی لایک نداره ولی جوابش که یه مرسی هم بیشتر نبوده 200تا لایک داره اینه که جای سواله ? از خودتون حرف میسازینا کی گفته سیدا دست بگیر دارن و کم دستن یادش بخیر من کوچیک بودم میرفتم مسجد محل بعضی مواقع که فکر کنم عیدی چیزی بود آقا سید محلمون دست میکرد تو جیبش به بچه ها یک دونه 10 تومانی میداد تازه اون بنده خدا که یعنب سید اصفهانی بود تازه تنها چیزی که من در مورد سید ها قبول دارم اخلاقشونه که یکم زود جوش هستند واکنش ها : baran01، Unknown و Injaneb 3 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 19 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 1391 ? از خودتون حرف میسازینا کی گفته سیدا دست بگیر دارن و کم دستن یادش بخیر من کوچیک بودم میرفتم مسجد محل بعضی مواقع که فکر کنم عیدی چیزی بود آقا سید محلمون دست میکرد تو جیبش به بچه ها یک دونه 10 تومانی میداد تازه اون بنده خدا که یعنب سید اصفهانی بود تازه تنها چیزی که من در مورد سید ها قبول دارم اخلاقشونه که یکم زود جوش هستند بحث رو سیاسی و اعتقادی و ساداتی نکنید لطفا مگه نمیگی زود جوشن بحث لایکه ها واکنش ها : baran01 و Younes 2 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 19 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 1391 بحث رو سیاسی و اعتقادی و ساداتی نکنید لطفا مگه نمیگی زود جوشن بحث لایکه ها اینجانب جان عزیزآخه مگه من غیر از این که بحثا رو به بی راهه بکشم کاری دیگه هم دارم خوب فقط نمیدئن چرا هنوز عادت نکردم به جای اینجانب بگم مرتضی یا به قول مخاطب خاص موری واکنش ها : baran01، Injaneb و Unknown 3 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 19 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 1391 اینجانب جان عزیز آخه مگه من غیر از این که بحثا رو به بی راهه بکشم کاری دیگه هم دارم خوب فقط نمیدئن چرا هنوز عادت نکردم به جای اینجانب بگم مرتضی یا به قول مخاطب خاص موری هر که با آل علی در افتاد ور افتاد دیگه خود دانی نگی نگفتمااااااااااااااااااااااااااا واکنش ها : baran01 1 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 19 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 1391 سلام پاکزاد این که سید ها دست بگیر دارن وکم دستن شکی نیست ولی منم تا جایی که وقت کنم مطالب رو بخونم ومورد پسند باشه لایک کردم بغیر از چند مورد انلایکم نزدم بحث منم تاپیکها نیست اگه الان یه گشتی توی انجمن بزنی میبینی پست اصلی لایک نداره ولی جوابش که یه مرسی هم بیشتر نبوده 200تا لایک داره اینه که جای سواله خوب خوبه دیگه من همینجوری اینهمه لایک گرفتم باید همیشه میون بر زدن رو بلد باشی همینه که الان میگن پاکزاد محبووووووووووووووووووب خیلی هم عالی من اصلا جایی که محبوب نباشم پا نمیذارم گفته باشم البته جایی که از آدماش خوشمم نیاد همین طور @};- @};- واکنش ها : Injaneb 1 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 19 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 1391 خوب خوبه دیگه من همینجوری اینهمه لایک گرفتم باید همیشه میون بر زدن رو بلد باشی همینه که الان میگن پاکزاد محبووووووووووووووووووب خیلی هم عالی من اصلا جایی که محبوب نباشم پا نمیذارم گفته باشم البته جایی که از آدماش خوشمم نیاد همین طور @};- @};- :-j :-j :-j :- 8-} 8-} واکنش ها : baran01 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری