Injaneb ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 15 مطلا کار و لباس دوز، دو هفته مداوم وقت صرف کردند تا آرزوی این مرد 32 ساله را تحقق بخشند. داتا پوگ اهل پیمپری چینچواد در ایالت ماهاراشترای هند است که در کار مالی بوده و با هدف جذب یک همسر خوب دست به این ابتکار زده است. وی به 15 لباس دوز و مطلا کار دو هفته وقت داد تا لباس مورد نظرش را تهیه کنند. آنها نیز با روزی 16 ساعت کار این لباس 14 هزار پوندی (پوند 5 هزار تومانی می کند به عبارتی 70 میلیون تومان) را از جنس طلا برای او ساختند. (گردنبند و انگشتر طلا را باید جدا حساب کنید) وی با این کار می خواهد به دختران بگوید آدم متمولی است تا دل بهترین را برباید. البته وی اذعان دارد که خوش تیپ ترین مرد دنیا نیست اما می گوید همین برای جذب دختران هندی کافی است. واکنش ها : itec، Younes و mariya 3 لینک به دیدگاه
hajar shahmoradi ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 لباسش خیلی زشته واکنش ها : alinaghd 1 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 18 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 لباسش خیلی زشته هر چیز زشتی بی ارزش نیستا! برای شما زشت است ولی برای هندیها شاید خوشگلم باشه واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
hajar shahmoradi ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 هر چیز زشتی بی ارزش نیستا! برای شما زشت است ولی برای هندیها شاید خوشگلم باشه موافقم،ولی خداییش این چه کاریه؟جالبیش اینه با این کار میخواد یک همسرخوب بدست بیاره ،بنظرت میشه؟ لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 18 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 موافقم،ولی خداییش این چه کاریه؟ جالبیش اینه با این کار میخواد یک همسرخوب بدست بیاره ،بنظرت میشه؟ والله من هند نبودم اما فیلم هندی دیدم شاید بشه واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
hajar shahmoradi ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 والله من هند نبودم اما فیلم هندی دیدم شاید بشه شاید واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
mariya ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 هدفش این بوده که دل زنارو بدست بیاره؟؟؟ من اگه به جای این بودم به جای این همه هزینه که واس این لباس گذاشته یه فکری به حال سیبلام میکردم!!! واکنش ها : hajar shahmoradi، alinaghd و Younes 3 لینک به دیدگاه
hajar shahmoradi ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 هدفش این بوده که دل زنارو بدست بیاره؟؟؟ من اگه به جای این بودم به جای این همه هزینه که واس این لباس گذاشته یه فکری به حال سیبلام میکردم!!! آره واقعا،گل گفتی واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
mariya ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 آره واقعا،گل گفتی والا....یکی نیس بگه چه کاریه آخه مرد حسابی....یه ژیلت میخریدی زودتر به نتیجه می رسیدی!! آدم وهم میگیره نگاش کنه ... واکنش ها : Injaneb و Younes 2 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 18 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 هدفش این بوده که دل زنارو بدست بیاره؟؟؟ من اگه به جای این بودم به جای این همه هزینه که واس این لباس گذاشته یه فکری به حال سیبلام میکردم!!! آره واقعا،گل گفتی گیر دادین به این خوشتیپ کاپور شاید توی منطقه اونها دوست داشته باشن این سبیل رو واکنش ها : baran01 1 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 نه نپسندیدم اگه موهاش فرق وسط بود شااااااااااااااااید واکنش ها : alinaghd و Injaneb 2 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 18 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 نه نپسندیدم اگه موهاش فرق وسط بود شااااااااااااااااید زنگ بزنید خانم مدیر هم بیاد واکنش ها : baran01 1 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 زنگ بزنید خانم مدیر هم بیاد مدیر اصلی اینجا بنده هستم این نکته را فراموش نکن واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
mariya ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 گیر دادین به این خوشتیپ کاپور شاید توی منطقه اونها دوست داشته باشن این سبیل رو خوبه شلوارش طلا نگرفته؟؟؟؟آخه اصلن با مشکی نمیاد!!! یه راه ارتباطی با این پیدا کنین من راهای بهتری سراغ دارم ایده بدم بهش عملی نشد اسممو عوض میکنم میزارم ماری کاپور واکنش ها : خدمتی 1 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 خداییش لبخند جذابی داره کسی شماره ایشونو نداره؟ واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 18 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 نه نپسندیدم اگه موهاش فرق وسط بود شااااااااااااااااید مگه واسه شما پوشیده که بپسندی یا نه دختر هندی خوشش باید بیاد که میاد واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 18 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 مدیر اصلی اینجا بنده هستم این نکته را فراموش نکن منظورم مدیر واقعی بود نه مجازی اون که بله واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
hajar shahmoradi ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 خوبه شلوارش طلا نگرفته؟؟؟؟آخه اصلن با مشکی نمیاد!!! یه راه ارتباطی با این پیدا کنین من راهای بهتری سراغ دارم ایده بدم بهش عملی نشد اسممو عوض میکنم میزارم ماری کاپور ماریا جان با این حرفات بخدا خستگی امروزم از تنم بیرون رفت خیلی باحال گفتی واکنش ها : mariya و Younes 2 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 18 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 خداییش لبخند جذابی داره کسی شماره ایشونو نداره؟ چرا دارم 405206persia91 واکنش ها : Younes و baran01 2 لینک به دیدگاه
mariya ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 ماریا جان با این حرفات بخدا خستگی امروزم از تنم بیرون رفت خیلی باحال گفتی قربون شما هاجر جون!وظیفست لینک به دیدگاه
mariya ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 چرا دارم 405206persia91 خانم پاکزاد اگه ناراحت نمیشین منم یه تماسی با ایشون داشته باشم؟؟البته با اجازه بزگترا واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 18 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 خانم پاکزاد اگه ناراحت نمیشین منم یه تماسی با ایشون داشته باشم؟؟البته با اجازه بزگترا فکر نکنم شما شانسی داشته باشی این بنده خدا خیلی سفیده 4 تا دمپائی ابری هم بخوره که دیگه هیچ میشه ذغال روش حساب نکن واکنش ها : alinaghd و Younes 2 لینک به دیدگاه
mariya ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 فکر نکنم شما شانسی داشته باشی این بنده خدا خیلی سفیده 4 تا دمپائی ابری هم بخوره که دیگه هیچ میشه ذغال روش حساب نکن پس جالب شد!من عاشق چیزای دست نیافتنی ام!اقدام میکنم سریعا... لینک به دیدگاه
rahele ارسال شده در 18 دی، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 خدا یه عقلی به این بنده خدا بده یه پولی به ما!!!!!!!!کار هر دوتامون بهتر راه می یفته!!!! :)) واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 18 دی، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1391 پس جالب شد!من عاشق چیزای دست نیافتنی ام!اقدام میکنم سریعا... با توجه به سلیقه خانم پاکزاد شما شانسی برای رسیدن بهش نداری واکنش ها : baran01 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری