IranPaper ارسال شده در 23 آذر، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 1395 Title: . Author: . Journal or Ebook Name: . Volume, Issue, Year and Pages : . Link: Application of zNose™ for classification of enzymatically-macerated and steamed pumpkin using principal component analysis. doi: توضیحات: لینک به دیدگاه
WwW ارسال شده در 23 آذر، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 1395 محتوای مخفی شده شما قادر خواهید بود محتوای مخفی شده را مشاهده نمایید، در صورتی که 1 پاسخ در این موضوع ارسال نمایید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.