mariya ارسال شده در 28 بهمن، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 1391 اینجا خیلی شلوغ شد!یه وقت سو تفاهم میشه هااااااااااااااااااااا! دوستان 29 مهمونی صندلی داغ هاااااااااااااا!الان کل کل صندلی داغ هی میگم پست اضافی پاک میکنم میگن چرا؟ واکنش ها : *Kid و خدمتی 2 لینک به دیدگاه
خدمتی ارسال شده در 28 بهمن، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 1391 نه بابا شهره جون،من مخاطب خاص ندارم،همه عام اند! خوبه. حداقل تو انجمن دیگه مخاطب نگیرین . همین 2 تا هم زیادین . :- :- :- واکنش ها : baran01، mariya و *Kid 3 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 29 بهمن، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، 1391 خوبه. حداقل تو انجمن دیگه مخاطب نگیرین . همین 2 تا هم زیادین . :- :- :- دستت درد نکنه شهرهههههههههههههههههه واکنش ها : خدمتی، *Kid و Younes 3 لینک به دیدگاه
jh3113 ارسال شده در 30 بهمن، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 1391 چه جالب! همزمان با برنامه 90 شده! ایشالا مثل 90 داغ بشه واکنش ها : baran01 و *Kid 2 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 30 بهمن، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 1391 چه جالب! همزمان با برنامه 90 شده! ایشالا مثل 90 داغ بشه به نکته خوبی اشاره کردین واکنش ها : *Kid 1 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 28 دی، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 1394 آخی یادش بخیر 8-> 8-> ولی خداییش خودمونیم- عجب چرت و پرتایی گفتیم ها :)) :)) دلم برای همتون تنگ شده ... دوستای خوبی بودیم واسه هم. اما حیف شد یهو همه از هم پاچیدیم تا جایی که یادم میاد اونموقع انجمن یه حال و هوای دیگه ای داشت اما الان همه غریبه ان . یا اینکه من از بقیه جدا افتادم به هر حال انشالله که هرجا هستید سالم و تندرست باشید و هر روز موفقیتهاتون بیشتر و بیشتر بشه @};- @};- @};- :x :x :x <'> >< <'> >< واکنش ها : ذوالکفل، mariya، saeidehamedan و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 29 دی، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 1394 آخی یادش بخیر 8-> 8-> ولی خداییش خودمونیم- عجب چرت و پرتایی گفتیم ها :)) :)) دلم برای همتون تنگ شده ... دوستای خوبی بودیم واسه هم. اما حیف شد یهو همه از هم پاچیدیم تا جایی که یادم میاد اونموقع انجمن یه حال و هوای دیگه ای داشت اما الان همه غریبه ان . یا اینکه من از بقیه جدا افتادم به هر حال انشالله که هرجا هستید سالم و تندرست باشید و هر روز موفقیتهاتون بیشتر و بیشتر بشه @};- @};- @};- :x :x :x <'> ســــــــــــــــــــــلام بر بانوي خاص حال و احوا شما ؟ كي جدا افتاده ؟ كجا افتاده كه من برم برش دارم شما خودتون رو از ما دور كردين تشريف بيارين قدمتون روي چشم واکنش ها : salwa، mariya، ذوالکفل و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
baran01 ارسال شده در 30 دی، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 1394 ســــــــــــــــــــــلام بر بانوي خاص حال و احوا شما ؟ كي جدا افتاده ؟ كجا افتاده كه من برم برش دارم شما خودتون رو از ما دور كردين تشريف بيارين قدمتون روي چشم سلام از احوال پرسیای دوستام خیلی خوبمممممممممممممم شما چطوری؟ چه خبر؟ چه کارا میکنی؟ یه مدت کلا اینجا رو یادم رفته بود ... از وقتی هم که بخش ترجمه تعطیل شد کلا نیومدم اینجا قهر کردم مثلا بقیه کوشن بیمعرفتا ! واکنش ها : salwa و Younes 2 لینک به دیدگاه
varesh ارسال شده در 6 بهمن، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 1394 اولین و اخرین باری که تو صندلی داغ شرکت کردم دو تا امتیاز منفی گرفتمدیگه توبه کردیم واکنش ها : *Kid، saeidehamedan، Younes و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
Sherlock3010 ارسال شده در 6 بهمن، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 1394 سلام دوستان. چرا دوباره برگزار نمیشه؟! واکنش ها : Younes و baran01 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری