mariya ارسال شده در 3 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 1391 هفته ای ست که ظرف نباتمان خالی ست و چای میخورم و حسرت خراســـان را … ای صفای حرمت بیشتر از کوی بهشت به مشامم رسد از تربت تو بوی بهشت باغ جنت به دل انگیزی درگاه تو نیست می برد دل بخدا کوی تو از کوی بهشت گفته ای هرکه زیارت کند از صدق مرا میکنم بدرقه اش تا در مینوی بهشت به امید کرمت در حرمت آمده ام نا امیدم منما ای گل خوشبوی بهشت بخدا دلخوشیم مهر و تولای شماست جذبه مهر شما میکِشدم سوی بهشت واکنش ها : moongairl، salwa و Injaneb 3 لینک به دیدگاه
salwa ارسال شده در 3 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 1391 فردا اگر خدا توفیق دهد، حتما تو حرم یادتون می کنم. واکنش ها : mozhgan، mariya و moongairl 3 لینک به دیدگاه
mariya ارسال شده در 3 اسفند، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 1391 فردا اگر خدا توفیق دهد، حتما تو حرم یادتون می کنم. خیلی ممنون سلوی جان فقط یه آرزو دارم اونم اینکه بطلبه بگو دعوتم کن همین واکنش ها : moongairl و salwa 2 لینک به دیدگاه
salwa ارسال شده در 4 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 1391 خیلی ممنون سلوی جان فقط یه آرزو دارم اونم اینکه بطلبه بگو دعوتم کن همین حتماانشاالله دعوت میشی، واکنش ها : moongairl و mariya 2 لینک به دیدگاه
moongairl ارسال شده در 6 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 1391 کاشکی حاجت منم بده بعد 4 سال گاهی اوقات میگم بهش که من کم آوردم دعوت کن واکنش ها : mariya 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری