turkoglan ارسال شده در 4 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 1391 Title: Effects of Flavorings, Storage Conditions, and Storage Time on Survival of Staphylococcus aureus in Sürk Cheese Author: Masatciogbrevelu, Tugbreverul M.; Avscedilar, Yahya K. Journal or Ebook Name: Journal of Food Protection Volume, Issue, Year and Pages : Volume 68, Number 7, July 2005 , pp. 1487-1491(5) Link: http://www.ingentaconnect.com/content/iafp/jfp/2005/00000068/00000007/art00027?token=004612a242573d257025702c234a465f31422d5520797c4e75477e4324576b64273891 لینک به دیدگاه
itec ارسال شده در 4 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 1391 محتوای مخفی شده شما قادر خواهید بود محتوای مخفی شده را مشاهده نمایید، در صورتی که 1 پاسخ در این موضوع ارسال نمایید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.