این ارسال پرطرفدار است. Injaneb ارسال شده در 5 اسفند، 1391 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 1391 واکنش ها : elahe kh، koorooshkabir، #خط شکن# و 36 نفر دیگر 39 لینک به دیدگاه
سیانور ارسال شده در 5 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 1391 are valla yadesh bkheir واکنش ها : mohsen67، sobi، chemist fm و 6 نفر دیگر 9 لینک به دیدگاه
haneye ارسال شده در 5 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 1391 یادش بخیر مخصوصا قوتبالیست ها و پینو کیو ، چقدر از دست این پی نو کیو ما حرص خوردیم . واکنش ها : chemist fm، jh3113، mo.hoshangi@yahoo.com و 6 نفر دیگر 9 لینک به دیدگاه
jh3113 ارسال شده در 5 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 1391 یادش بخیر با اینا بزرگ شدیم واکنش ها : mo.hoshangi@yahoo.com، chemist fm، hajar shahmoradi و 5 نفر دیگر 8 لینک به دیدگاه
rahele ارسال شده در 5 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 1391 هی یادش بخیر!!!!!!!!!!! 8-> واکنش ها : sobi، fatemeh66، mo.hoshangi@yahoo.com و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
این ارسال پرطرفدار است. baran01 ارسال شده در 5 اسفند، 1391 این ارسال پرطرفدار است. گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 1391 آخییییییییییییییی خیلی خوب بود دیگه اون دوران هیچ وقت بر نمیگرده یه قاصدکی بود پاهاش دراز بود اونم کاش عکسشو میذاشتی واکنش ها : mo.hoshangi@yahoo.com، hajar shahmoradi، sobi و 7 نفر دیگر 10 لینک به دیدگاه
joojoooo.2011 ارسال شده در 5 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 1391 بیگلی بیگلی واکنش ها : sobi، fatemeh66، Toktam_N و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
Injaneb ارسال شده در 5 اسفند، 1391 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 1391 آخییییییییییییییی خیلی خوب بود دیگه اون دوران هیچ وقت بر نمیگرده یه قاصدکی بود پاهاش دراز بود اونم کاش عکسشو میذاشتی گر صبر کنی..... واکنش ها : fatemeh66، mohsen67، sobi و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
sorena_64 ارسال شده در 9 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 1391 بیگلی بیگلی :)) واکنش ها : sobi، Injaneb، chemist fm و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
saraa ارسال شده در 9 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 1391 دلم برای خنده های های کودکانه تنگ شد... نگاه میکنم که پای رفتنم نمانده است و لنگ شد... واکنش ها : Heidari، sobi، Injaneb و 5 نفر دیگر 8 لینک به دیدگاه
saraa ارسال شده در 9 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 1391 دلم برای خنده های کودکانه تنگ شد... نگاه می کنم که پای رفتنم نمانده است و لنگ شد... واکنش ها : chemist fm، fatemeh66، sobi و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
گلی ارسال شده در 10 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 1391 من که پینوکیو هر وقت میدیدم تا چند روز افسرده میشدم که چرا انقدر گول میخوره... کلا رو اعصاب بود واکنش ها : chemist fm، fatemeh66، #خط شکن# و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
mozhgan ارسال شده در 10 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 1391 احساس نوستالژی خوبی بود. واکنش ها : salwa، sobi، Injaneb و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
salwa ارسال شده در 10 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 1391 یاد روزهای خوب و شیرین با خانواده بودن افتادم. واکنش ها : Injaneb، sobi، fatemeh66 و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
gohartaban ارسال شده در 12 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 1391 واقعا یادش بخیر ما که هر موقع می خواستیم این کارتون ها رو نگاه کنیم به ما میگفتن بلند شو برو درست رو بخون یا برو نون بگیر بزرگ بشی دوباره تلویزیون پخش می کنه،آخه یکی نبود بگه بزرگ بشیم دیگه کارتون به چه دردمون می خوره.خلاصه با کلی دعوا و اینور و اونور نگاه می کردیم . ممنون واکنش ها : Unknown، chemist fm، کیوان و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
fatemeh66 ارسال شده در 12 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 1391 @};- واکنش ها : sobi، Injaneb و chemist fm 3 لینک به دیدگاه
dastak ارسال شده در 13 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 1391 یاد آن روزها بخیر یاد اون همه پای تلویزیون نشتن ها بخیر یاد اون همه منتظر نشتن ها بخیر یاد اون روزا که منتظر بودی تا فوتبالیستها پخش بشه یاد اون روزا که قید درس و مشق رو میزدی تا پلنگ صورتی رو نگاه کنی بخیر کجایی ای روزگار که ببینی برای پیدا کردن یه مقاله هم باید از فوتبلیستها و پلنگ صورتی های اون موقع هم کمک بگیری ...... واکنش ها : Injaneb، کیوان، sobi و 5 نفر دیگر 8 لینک به دیدگاه
mojgan jab ارسال شده در 16 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 1391 اره والا ولي اين ها همش پر احساس بود ادماي الان بي احساسن !ياداوري چه فايده واکنش ها : chemist fm، sobi و Injaneb 3 لینک به دیدگاه
فرشته جمالی ارسال شده در 27 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 1391 @};- @};- @};- @};- واکنش ها : Injaneb، sobi و chemist fm 3 لینک به دیدگاه
samira0190 ارسال شده در 3 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 1392 یاد اون دوران افتادم که کل هفته منتظر جمعه بودم تا راحت بتونم برنامه کودک نگاه کنم 8-> حس خوبی بود . واقعا یادش بخیر واکنش ها : samane98، sobi، chemmaaha و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
mo.hoshangi@yahoo.com ارسال شده در 3 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 1392 واقعا یاد اون روزا بخیر راستی کارتون های الان رو که نگاه می کنی و با این کارتون ها مقایسه می کنی می بینی که کارتون های دوران ما خیلی قشنگ تر و با محتوا تر بودن واکنش ها : tmb_91، mohamadrajabi، chemist fm و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه
CHEM ارسال شده در 12 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، 1392 یادش بخیر ما اون موقع تلویزیونمون سیاه سفید بود ولی همسایه بالایمون که پسر عمم و خانمش بودن تلویزیون رنگی داشتن من کیفم وقتی بود که می رفتم خونه اونا از تلویزیونشون کارتن ببینم یادش بخیر واقعا چه عالمی داشتیم خداییش نسبت به بچه های الان خیلی مظلوم بودیم واکنش ها : mohamadrajabi، sobi، Heidari و 4 نفر دیگر 7 لینک به دیدگاه
gole1dune ارسال شده در 25 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، 1392 همش یاد مشقام افتادم که موقع دیدن اینا ننوشته بودم واکنش ها : chemist fm و mo.hoshangi@yahoo.com 2 لینک به دیدگاه
مریم علی اصغری ارسال شده در 25 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، 1392 @};- @};- @};- واکنش ها : chemist fm و mo.hoshangi@yahoo.com 2 لینک به دیدگاه
m.khalili ارسال شده در 25 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، 1392 =D> =D> واکنش ها : Injaneb، chemist fm و مریم علی اصغری 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری