Toktam_N ارسال شده در 25 مهر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 1392 سلام/خیلی ممنون منم دلم برای اون روزا تنگ نشده!!!!من موقعی ک میخواست م اکثرا کارتون ببینم نمیشد یا نمیذاشتن/باورتون میشه با اینهمه تکراری ک داشت فوتبالیستا رو یبار کامل ندیدم/؟یبارم ک فرصتشو داشتم میفرستادنم باشگاه کاراته ک دیگ بزام هیچ!ننشد ببینیم/جمعه هم اکثرا وقت کارتون ما میبستن تلویزیون رو/کلا از کودکیم خاطره خوبی ندارم/کاش نبود اصلا آخییییی چقد بد اما اشکال نداره حتما فک می کردن که اینطوری برات بهتره اما به هر حال امیدوارم همیشه از زندگیت لذت ببری واکنش ها : Unknown و chemist fm 2 لینک به دیدگاه
Toktam_N ارسال شده در 25 مهر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 1392 جذابه تمام بچه ها از فوتبالیست ها و پینوکیو گفتن در صورتی که اینجا کارتن هایی بود که خیلی باحالتر از اینا بود مث مارکوپولو، هاکلبرفین، مورچه سیاه، چوبین، هاج زنبور عسل، بچه های کوهستان آلپ، چوبین، حنا، پرین، رامکال سندباد و .... با اینا دنیایی داشتیم واسه خودمونا واکنش ها : chemist fm و Unknown 2 لینک به دیدگاه
joojoooo.2011 ارسال شده در 25 مهر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 1392 واکنش ها : chemist fm 1 لینک به دیدگاه
sarina99 ارسال شده در 24 آبان، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 1392 واکنش ها : chemist fm 1 لینک به دیدگاه
mahdiano ارسال شده در 27 آبان، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 1392 گندش بزنن یک هفته اون بابا داشت پرواز میکرد تا شوت بزنه شوت بزن بعد فکر کن واکنش ها : chemist fm 1 لینک به دیدگاه
کیارش11 ارسال شده در 12 آذر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 1392 ما نفهمیدیم عموی سوباسا ...... ? :)) واکنش ها : chemist fm 1 لینک به دیدگاه
luna82 ارسال شده در 14 آذر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 1392 *-:) واکنش ها : chemist fm 1 لینک به دیدگاه
kimberly ارسال شده در 4 دی، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 1392 یادش به خیر من و مامانم با هم پرین رو می دیدیم چقدر دوسش داشتم یاد اون روزا بخیر واکنش ها : chemist fm 1 لینک به دیدگاه
minho ارسال شده در 4 دی، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 1392 واقعا یادش بخیر... دلم لک زده برا یه بار دیگه دیدن اون کارتونا بدون اینکه استرس درسارو داشته باشم... واکنش ها : chemist fm 1 لینک به دیدگاه
mahdiano ارسال شده در 4 دی، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 1392 واکنش ها : chemist fm 1 لینک به دیدگاه
haydariyan ارسال شده در 4 دی، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 1392 یاد پرین،دختران کوچک،آلیس در سرزمین عجایب،جودی،آنه و... بخیر واکنش ها : sobi و chemist fm 2 لینک به دیدگاه
mahdiano ارسال شده در 4 دی، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 1392 یاد پرین،دختران کوچک،آلیس در سرزمین عجایب،جودی،آنه و... بخیر هر چی دختر تو کارتون بود گفتید پس پسرا چی؟ کسی اونا رو یادش نیست؟ کسی برا اونا دلش تنگ نشده؟؟ واکنش ها : chemist fm، sobi و koorooshkabir 3 لینک به دیدگاه
pinar ارسال شده در 4 دی، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 1392 یادش بخیر. واکنش ها : sobi و chemist fm 2 لینک به دیدگاه
sara joon ارسال شده در 29 دی، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 1392 من باردابابامو میخواااااام وای چقدر میرفتیم عکس برگردوناشونو میخریدیم و با چه لذتی میزدیم به دفترمون واکنش ها : chemist fm و mahdiano 2 لینک به دیدگاه
sara joon ارسال شده در 29 دی، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 1392 من بارباپاپامو میخواااااام وای چقدر میرفتیم عکس برگردوناشونو میخریدیم و با چه لذتی میزدیم به دفترمون واکنش ها : koorooshkabir و chemist fm 2 لینک به دیدگاه
mahdiano ارسال شده در 29 دی، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 1392 من بارباپاپامو میخواااااام وای چقدر میرفتیم عکس برگردوناشونو میخریدیم و با چه لذتی میزدیم به دفترمون ما که نمی زدیم واکنش ها : chemist fm 1 لینک به دیدگاه
mahdiano ارسال شده در 29 دی، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 1392 من باردابابامو میخواااااام وای چقدر میرفتیم عکس برگردوناشونو میخریدیم و با چه لذتی میزدیم به دفترمون دانشجو که گریه نمیگنه فوق فوقش میزنه سطل آشغالو آتیش میزنه......... واکنش ها : koorooshkabir و chemist fm 2 لینک به دیدگاه
kimberly ارسال شده در 6 بهمن، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 1392 چه روزایی بود واکنش ها : chemist fm و koorooshkabir 2 لینک به دیدگاه
araaam ارسال شده در 11 بهمن، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 1392 آخــــــــتتتی مرســـــــــــتتی. همه ی اینها با هم یه جااااااااااا واکنش ها : chemist fm 1 لینک به دیدگاه
qc manager ارسال شده در 20 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، 1392 زدی نوستالژی رو منهدم کردی که! دیگه هرچی بود و نبود عکسشو گذاشتی! چندتاشو به ندرت یادم میاد... خیلی خوب بود ، مرسی راستی میگم چند سال دیگه حتما عکسای سریال خرم سلطان و شمیم عشق و کوزی گونی رو میذاریم میگیم یادتونه؟!!!!! واکنش ها : chemist fm، hirad و koorooshkabir 3 لینک به دیدگاه
hirad ارسال شده در 22 اسفند، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 1392 زدی نوستالژی رو منهدم کردی که! دیگه هرچی بود و نبود عکسشو گذاشتی! چندتاشو به ندرت یادم میاد... خیلی خوب بود ، مرسی راستی میگم چند سال دیگه حتما عکسای سریال خرم سلطان و شمیم عشق و کوزی گونی رو میذاریم میگیم یادتونه؟!!!!! در مورد اون سریالها بر اساس آنالیزی چیزی گفتی؟!! اینها که همش یا تحریف تاریخه یا یه داستان پوچو الکیه که هی کشش میدن!!! امیدوارم که قصد توهین به نوستالژی های عزیزم رو نداشته باشی و گرنه مجازات شدید و عقوبت بدی در انتظارته!!! واکنش ها : chemist fm، koorooshkabir و mahdiano 3 لینک به دیدگاه
chemist fm ارسال شده در 14 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 1393 یاد اون دوران افتادم که کل هفته منتظر جمعه بودم تا راحت بتونم برنامه کودک نگاه کنم 8-> حس خوبی بود . واقعا یادش بخیر سمیرا جون واقعا چه دورانی داشتیما واکنش ها : chemmaaha و elahe kh 2 لینک به دیدگاه
chemmaaha ارسال شده در 30 شهریور، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، 1393 آخییییی نازیییییی یادشون بخیر واکنش ها : chemist fm و elahe kh 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری