Injaneb ارسال شده در 5 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 1391 باب گربه ای است که صاحبش جیمز بون را از فقر نجات داد و باعث شد صاحبش تا اندازه ای شهرت هم به دست آورد. صاحب او دیر زمانی بود که با نواختن گیتار در کنار خیابانهای لندن پول در می آورد ولی پس از اینکه فهمید باب چه استعدادی در جلب توجه مردم دارد او را هم با خود به خیابان برد و حالا دیگر این نوازنده خانه بدوش و گربهاش باب، با هم روزگار را سپری ميكنند. تا جایی که داستان زندگی آنها در حال حاضر موضوع يكی از كتابهای پرفروش انگلستان شده است. واکنش ها : خدمتی 1 لینک به دیدگاه
سیانور ارسال شده در 5 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 1391 منم یه گربه دارم عین باب ولی ازین باحالتر واکنش ها : خدمتی 1 لینک به دیدگاه
salwa ارسال شده در 5 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 1391 منم یه گربه دارم عین باب ولی ازین باحالتر واقعا؟ واکنش ها : خدمتی و mozhgan 2 لینک به دیدگاه
سیانور ارسال شده در 5 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 1391 واقعا؟ بجون خودم اسمشم گل پسره نمدونی چقد خوشمله البته چنوقت پیش رفته بود کفتر دزدی کتک خورده بود پای راستش یکم میلنگه البته براش خوبه یاد میگیره دیگه نره دزدی واکنش ها : خدمتی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری