Injaneb ارسال شده در 10 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 1391 چه جالب . بعد چي شد؟ ترجمه : هنوز داري حرف مي زني؟ بس کن ديگه ! اين بار ديگه چيکار کردم؟ ترجمه: اين بار چطوري مچم رو گرفتي؟ عزيزم خسته اي . بيا يه کم استراحت کن. ترجمه: صداي جارو برقي نمي ذاره پلي استيشن بازي کنم. خاموش کن. يااااادم رفت. ترجمه: کد پستي سي و چهار رقمي خاله اولين دوست دخترم رو هنوز يادمه اما روز تولد تو رو يادم رفته. از صبح تا شب دارم جون مي کنم بخاطر تو و اين بچه. ترجمه: امروز از محل کار مرخصي گرفتم با رفقا رفتيم کنار رودخونه کباب خورديم. عزيزم راهو بلدم. ترجمه: مي تونم راهو پيدا کنم به شرطي که بفهمم تو کدوم کشوريم. نتونستم پيداش کنم. ترجمه: چيز مورد نظر بيش از يه متر با من فاصله داشت. حوصله نداشتم پاشم. براي تمام کارهام يه دليل منطقي دارم. ترجمه: يه کم فرصت بده يه خالي بندي جور کنم واکنش ها : mozhgan، saraa، خدمتی و 5 نفر دیگر 8 لینک به دیدگاه
jh3113 ارسال شده در 10 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 1391 چه جالب . بعد چي شد؟ترجمه : هنوز داري حرف مي زني؟ بس کن ديگه ! واکنش ها : Injaneb، fatemeh66 و salwa 3 لینک به دیدگاه
fatemeh66 ارسال شده در 10 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 1391 جالب بود واکنش ها : jh3113 و Injaneb 2 لینک به دیدگاه
mozhgan ارسال شده در 10 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 1391 مرسی جالب بود واکنش ها : saraa، Injaneb و elina 3 لینک به دیدگاه
saraa ارسال شده در 12 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 1391 قشنگه کاش ی ذهن خوان بودم!!!!! واکنش ها : Injaneb و salwa 2 لینک به دیدگاه
gohartaban ارسال شده در 12 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 1391 مرسی جالب بود لینک به دیدگاه
mojgan jab ارسال شده در 16 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 1391 عالي بود لینک به دیدگاه
سیانور ارسال شده در 18 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 1391 دمت گرم دوبله های باحالی بود :)) :)) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری