Heidari ارسال شده در 9 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 1392 بازی تمرکز حواس: اگه تونستی 30 ثانیه این بازی رو انجام بدی تو نابغه هستي بازی که در اینجا ملاحظه میفرمایید به بازی تمرکز حواس شهرت دارد ، البته گفته میشود فقط نوابغ قادرند به مدت 30 ثانیه یا بیشتر این بازی را ادامه دهند و همچنین خلبانان نیروی هوایی آمریکا میتوانند بیش از یک دقیقه در این بازی استقامت نمایند. شاید شما هم یک نابغه باشید و بتوانید رکورد خلبانهای آمریکایی را بشکنید. این بازی به تمرکز حواس بسیار بالایی نیاز دارد. اگر مایلید نبوغ و تمرکز حواس خودرا محک بزنند حتماً این بازی رو امتحان کنید روی Game کلیک کنید: ماوس را روی مربع قرمز نگه داشته و آن را حرکت دهید. سعی کنید مربع قرمز رنگ با دیواره و مربع/مستطیل های آبی رنگ برخورد نکند اگر بتوانید بیشتر از 30 ثانیه از برخورد جلوگیری کنید، به احتمال زیاد شما یک نابغه هستید واکنش ها : mariya، hajar shahmoradi، خدمتی و 1 نفر دیگر 4 لینک به دیدگاه
samira0190 ارسال شده در 10 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 1392 خیای جالب بود @};- لینک به دیدگاه
mrg7160 ارسال شده در 10 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 1392 با حال بود :-bd :-bd لینک به دیدگاه
ttiti ارسال شده در 10 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 1392 =D> لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 10 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 1392 :(]] واسه خودم متاسفم واقعاَ 6 ثانیه بیشتر نشد فکر کنم عدم حضور مخاطب خاص تمرکزم رو ازم گرفته واکنش ها : Heidari، mariya و hajar shahmoradi 3 لینک به دیدگاه
hajar shahmoradi ارسال شده در 10 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 1392 جالب باید خونسرد باشی بعد 4-5بار تمرین میشه به مرز30 برسی @};- واکنش ها : Younes و Heidari 2 لینک به دیدگاه
Heidari ارسال شده در 10 فروردین، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 1392 :(]] واسه خودم متاسفم واقعاَ 6 ثانیه بیشتر نشد فکر کنم عدم حضور مخاطب خاص تمرکزم رو ازم گرفته این بازی یک قاعده داره. گوشه هایی از تصویر هستند که کمتر اشیا به سمتش حرکت می کنن و تقریبا تا حدود 4 ثانیه هم میشه در اون گوشه ها توقف داشت. البته ممکنه حضور یک مخاطب خاص هم تاثیر گذار باشه ] واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 10 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 1392 این بازی یک قاعده داره. گوشه هایی از تصویر هستند که کمتر اشیا به سمتش حرکت می کنن و تقریبا تا حدود 4 ثانیه هم میشه در اون گوشه ها توقف داشت. البته ممکنه حضور یک مخاطب خاص هم تاثیر گذار باشه بله درسته ولی خوب واسه بار اولین اگر به اون 30 ثانیه دست پیدا کنید .... بعضی از دوستان واسشون شده بازی حکم اینقدر بازی میکنند تا یک بار تجربه و شانس با هم یارشون بشه و از 30 بگذرند :)) البته منظورم شما نبودینا صبا خانم عزیز کلی گفتم قائده این جور بازیا واسه اولین بار صدق میکنه ولی مرسی از راهنمایی شما و همچنین مخاطب قرار دادن مخاطبان بنده از جمله مخاطب خاص بنده رو واکنش ها : mariya 1 لینک به دیدگاه
mariya ارسال شده در 10 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 1392 برای خودم متاسفم واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 10 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 1392 برای خودم متاسفم ماریا جان غصه نخور خوب من و شما دستمون گردن هم دیس :)) واکنش ها : mariya 1 لینک به دیدگاه
mariya ارسال شده در 10 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 1392 ماریا جان غصه نخور خوب من و شما دستمون گردن هم دیس :)) آقا یونس شما باز 6 ثانیه تونستی،من به 4 هم نرسیدم... واکنش ها : Younes 1 لینک به دیدگاه
Heidari ارسال شده در 10 فروردین، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 1392 بله درسته ولی خوب واسه بار اولین اگر به اون 30 ثانیه دست پیدا کنید .... بعضی از دوستان واسشون شده بازی حکم اینقدر بازی میکنند تا یک بار تجربه و شانس با هم یارشون بشه و از 30 بگذرند :)) البته منظورم شما نبودینا صبا خانم عزیز کلی گفتم قائده این جور بازیا واسه اولین بار صدق میکنه ولی مرسی از راهنمایی شما و همچنین مخاطب قرار دادن مخاطبان بنده از جمله مخاطب خاص بنده رو خواهش میکنم آقا یونس بله. من هم فکر میکنم سنجش نبوغ تو این بازی همون یافتن قاعده در دسته اوله... البته خوب یعضی از دوستان ممکنه زمانی که بازی رو انجام میدن شرایط مناسبی براشون مهیا نباشه تا نبوغ خودشون رو نشون بدن... و جدای همه شوخی ها... یک نکته هم حائز اهمیته اون هم اینکه تمام عزیزانی که تو این سایت عضو هستن و فعالیت دارن اغلب دانشجویان و فارغ التحصیلان تحصیلات تکمیلی رشته هایی هستن که برای طی کردن اون مدارج نیاز به هوش و استعداد داره وسنجش نبوغ با این بازی غیرممکنه موفق باشید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری