Heidari ارسال شده در 11 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 1392 همیشه راه حل در گزینه پیشنهادی نیست بازرسی میگفت: به هنگام بازديد از يک بيمارستان روانى، از روان پزشک پرسيدم شما چطور ميفهميد که يک بيمار روانى به بسترى شدن در بيمارستان نياز دارد يا نه؟ روانپزشک گفت: ما وان حمام را پر از آب ميکنيم و يک قاشق چايخورى، يک فنجان و يک سطل جلوى بيمار ميگذاريم و از او ميخواهيم که وان را خالى کند. من گفتم: آهان! فهميدم. آدم عادى بايد سطل را بردارد چون بزرگ تر است. روانپزشک گفت: نه! آدم عادى درپوش زير آب وان را بر ميدارد... شما ميخواهيد تختتان کنار پنجره باشد؟ ******** نتیجه: 1. راه حل هميشه در گزينه هاي پيشنهادي نيست. 2. در حل مشکل و در هنگام تصميم گيري هدفمان يادمان نرود . در حکايت فوق هدف خالي کردن آب وان است نه استفاده از ابزار پيشنهادي. 3.همه راه حل ها هميشه در تير رس نگاه نيست. واکنش ها : zohre، Younes و saraa 3 لینک به دیدگاه
Younes ارسال شده در 11 فروردین، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 1392 به نظر من که قاشق چایخوری بهترین روشه . . . . . چیه خوب میخواین منم بستریم کنین واسه اهرم کردن درپوش گفتم خوب (تجدید نظر کنید در بستری کردن من :)) ) واکنش ها : zohre و Heidari 2 لینک به دیدگاه
Heidari ارسال شده در 11 فروردین، 1392 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 1392 خوب شد علت استفاده رو نوشتید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری