من دنبال برنامه ی cisco any connect می گردم. میگن این نرم افزار برای اتصال به وی پی ان هاست ولی هر چی تو اینترنت سرچ کدم نتنستم لینک دانلود مناسب این برنامه رو پیدا کنم.
لطفا اگه کسی این برنامه رو داره لینک دانلودی چیزی در اختیارم بذاره و یا یه راهنمایی ای دربارش بکنه...
سوال
mahdi109
سلام دوستان
من دنبال برنامه ی cisco any connect می گردم. میگن این نرم افزار برای اتصال به وی پی ان هاست ولی هر چی تو اینترنت سرچ کدم نتنستم لینک دانلود مناسب این برنامه رو پیدا کنم.
لطفا اگه کسی این برنامه رو داره لینک دانلودی چیزی در اختیارم بذاره و یا یه راهنمایی ای دربارش بکنه...
منون
لینک به دیدگاه
ارسال کنندگان برتر این سوال
1
2
3
2
روزهای محبوب
2 ارد
4
5 فرو
3
8 ارد
3
22 مهر
3
ارسال کنندگان برتر این سوال
love 1 ارسال
Heidari 2 ارسال
emthadi 3 ارسال
kousheshy 2 ارسال
روزهای محبوب
2 ارد ۱۳۹۲
4 ارسال
5 فرو ۱۳۹۲
3 ارسال
8 ارد ۱۳۹۲
3 ارسال
22 مهر ۱۳۹۳
3 ارسال
پست های محبوب
tavoosi
سلام لینک دانلود VPN Clinet هست اینه: http://www.asc.edu/downloads/CiscoVPN/Windows که برای استفاده از این نرم افزار نیاز به PCF File دارید که مشخصات کانکشن داخلش هست اسم دانشگاههی مه میخواهید استفاده کنید را به من بدید تا این فایلو بهتون بدم اما اون anyconnect : http://www.asc.edu/downloads/CiscoVPN/anyconnect که دیگه به فایل قبلی نیاز ندارید و ساده تر از اولی هست و راحت کانکت میشه فقط باید مشخصات سروری که باید بهش کانکت بشید را از سایت دانشگاه مقصد بگیرید به جای نرم افزار سیسکو هم از
mahdi109
سلام دوستان من دنبال برنامه ی cisco any connect می گردم. میگن این نرم افزار برای اتصال به وی پی ان هاست ولی هر چی تو اینترنت سرچ کدم نتنستم لینک دانلود مناسب این برنامه رو پیدا کنم. لطفا اگه کسی این برنامه رو داره لینک دانلودی چیزی در اختیارم بذاره و یا یه راهنمایی ای دربارش بکنه... منون
ebicom
!
77 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری