Younes ارسال شده در 29 اسفند، 1391 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 1391 برام چشم و ابرو اومد( با حالت ناز و اغوا بم نگاه کرد) she made eyes at me نفهمیدم چی سرش اومد I don't know what BECAME OF him اون پولی که یونس بهت داد چی شد؟ What became of the money Younes gave you? و یونس! برام جالبه که بدونم چی سرش اومد And Younes - I wonder what became of him. از حالا به بعد From now on از حالا هرکاری می خوای بکنی بدون اطلاع یونس بکن From now on, do everything without Younes knowing این هم اولین پست در انجمن آموزشی ،به افتخار مخاطب خاص تنها مدیر یکه تاز این عرصه واکنش ها : مارال، mariya، گلی و 2 نفر دیگر 5 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 3 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 1392 یونس جان عالی اگ میشه ادامه بده تو ک اونجایی برای یادگیری ماهم ی کمکی بکن ب کتب خوندن ک نمیشه ایدیم یاد گرفت تو بهتر یاد میدی فک کنم! =D> واکنش ها : mariya، Younes و مارال 3 لینک به دیدگاه
مارال ارسال شده در 3 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 1392 اقا یونس با اجازتون منم چند تا یی رو اضافه میکنم..... (با این تفاوتتتتت که من جدی جدیم هه ) if you let me i start now کجا با این عجله?...........?where is the fire لطفی در حق من کن....please do me a favour شاخه هر چه پر بار تر است سر به زیر تر است..........The most fruitful branch is nearest the ground زندگی همیشه روی خوش ندارد.........Life is not roses all the way واقعا حظ کردم.دمت گرم!I have got to hand it to you واکنش ها : mariya، Unknown و Younes 3 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 3 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 1392 خیلی عالی ه مارال جان =D> =D> واکنش ها : مارال و Younes 2 لینک به دیدگاه
مارال ارسال شده در 3 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 1392 خیلی عالی ه مارال جان =D> =D> your welcome dear.......... لینک به دیدگاه
مارال ارسال شده در 5 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 1392 Ok and for today. هر طور صلاح میدانید........As you think fit. but i think کاچی به از هیچیست..........Half a loaf is better than none. and again it is یا یک تیر دو نشان زدن.........kill two birds with one stone به زحمتش می ارزد..........It is worthwhile دیر یا زودددد نتیجه ی اعمالم را میبینم ..............sooner or late i ll have to face the music هنوز حرفم تمام نشده.................Im not finished with you see you then واکنش ها : Unknown 1 لینک به دیدگاه
Unknown ارسال شده در 5 تیر، 1392 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 1392 =D> واکنش ها : مارال 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری